Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Βλέπει Ασάνοβιτς ο Απόλλων!

Ο Αλιόσα Ασάνοβιτς φέρεται να αποτελεί το διακαή πόθο της διοίκησης του Απόλλωνα Σμύρνης για να αντικαταστήσει τον Μπάμπη Τεννέ. Σενάριο και για Ελευθερόπουλο.

Βλέπει Ασάνοβιτς ο Απόλλων
Μόλις 33 μέρες παρέμεινε στο τιμόνι του Απόλλωνα Σμύρνης ο Μπάμπης Τεννές και οι δύο πλευρές έλυσαν χθες τη συνεργασία τους, αφού η διοίκηση δεν είδε τη βελτίωση που προσδοκούσε στην εικόνα της ομάδας.

Ο Σταμάτης Βελλής έχει ήδη αρχίσει την αναζήτηση της διάδοχης κατάστασης κι εξετάζει λύσεις από το εξωτερικό, με την περίπτωση του Αλιόσα Ασάνοβιτς να έχει έρθει στο προσκήνιο και να αποτελεί βασική επιλογή. Ο 48χρονος Κροάτης γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα από τη θητεία του ως παίκτης στον Παναθηναϊκό, αλλά δεν έχει εργαστεί σαν πρώτος προπονητής, παρά μόνο σαν βοηθός του Σλάβεν Μπίλιτς στην εθνική Κροατίας και τη Λοκομοτίβ Μόσχας.

Από την ελληνική αγορά εξετάζονται ο Άγγελος Αναστασιάδης, ο Σάββας Παντελίδης και ο Παύλος Δερμιτζάκης, ενώ κυκλοφόρησε κι ένα σενάριο για τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, που όμως δεν μπορεί να προχωρήσει αν ο παλαίμαχος γκολκίπερ δεν αποχωρήσει από την ΑΕΚ Λάρνακας. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: