Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

«‘Κόλαση’ το Καραϊσκάκη με Ρουμανία»

Σίγουρος ότι οι Έλληνες φίλαθλοι θα δημιουργήσουν εξαιρετική ατμόσφαιρα στο εντός έδρας παιχνίδι της Εθνικής με την Ρουμανία παρουσιάστηκε ο Χοσέ Χολέμπας, μιλώντας σε Μέσο του ρουμανικού Τύπου.

«‘Κόλαση’ το Καραϊσκάκη με Ρουμανία»
Κάτι παραπάνω από αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Χοσέ Χολέμπας για την πρώτη αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας με την Ρουμανία στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο των αγώνων μπαράζ για την πρόκριση στην τελική φάση του Μουντιάλ.

Ο διεθνής μπακ του Ολυμπιακού τόνισε πως οι Έλληνες φίλαθλοι θα δημιουργήσουν εξαιρετική ατμόσφαιρα στο φαληρικό γήπεδο και υπογράμμισε πως δεν πρόκειται να αφήσουν τους Ρουμάνους να κερδίσουν το πρώτο ματς.

«Οι Έλληνες είναι φανατικοί οπαδοί και η ατμόσφαιρα που θα έχει το Καραϊσκάκη θα είναι μία κόλαση για τη Ρουμανία. Δεν ξέρω πολλά πράγματα για την εθνική σας ομάδα. Γνωρίζω, όμως, τον Μάρικα που είχε παίξει στη Σάλκε. Θα είμαστε αρκετά προσεκτικοί μαζί του, επειδή πρόκειται για δεινό σκόρερ. Ειλικρινά, δεν ξέρω που παίζει τώρα (!). Αλλά έτσι και αλλιώς δεν πρόκειται να μας κερδίσουν μέσα στην έδρα μας», δήλωσε μεταξύ άλλων ο 28χρονος αμυντικός στη ρουμανική Gazeta. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: