Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Μπενίτεθ: «Η Γιουβέντους είναι πιο ακριβή και νίκησε»

Στην οικονομική αξία της Γιουβέντους προσπάθησε να τα … ρίξει ο Ράφα Μπενίτεθ για την ήττα της Νάπολι από τη Γιουβέντους με 3-0 στο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής του Campionnato.

Μπενίτεθ: «Η Γιουβέντους είναι πιο ακριβή και νίκησε»
Ο Ισπανός τεχνικός θεωρεί πως το μεγαλύτερο μπάτζετ και γενικότερα η αγοραστική αξία της «Γιούβε» της δίνει σημαντικό πλεονέκτημα έναντι της ομάδας του.

«Αξίζει 100 εκατομμύρια παραπάνω από εμάς και είναι λογικό που νίκησαν», είπε και πρόσθεσε: «Η Νάπολι μεγαλώνει σαν ομάδα και σαν σύλλογος. Η Γιουβέντους κερδίζει τον τίτλο για χρόνια, οπότε είναι λογικό να θεωρούνται φαβορί».

Στη συνέχεια ανέλυσε το χθεσινό(10/11) ματς και στάθηκε στο ξεκίνημα του παιχνιδιού και τόνισε για άλλη μια φορά το τελευταίο καιρό πως η ομάδα του δεν βρίσκεται στο επίπεδο ετοιμότητας που επιθυμεί.

«Το να ξεκινάς ένα παιχνίδι κόντρα στη Γιουβέντους και να δέχεσαι γκολ ύστερα από δύο λεπτά, διαφοροποιεί τα πάντα. Η ομάδα το πάλεψε για είκοσι λεπτά, είχαμε και εμείς τις δικές μας ευκαιρίες, αλλά τα δύο γκολ έδειξαν πως έχει ποιότητα η αντίπαλος. Δεν αποτελεί δικαιολογία για την ήττα μας, αλλά όλοι ξέρουν ότι είμαστε στο 75 τοις εκατό, όπως κάθε έξυπνος άνθρωπος γνωρίζει πως η Γιουβέντους είναι ακόμα δυνατή», σχολίασε ο 53χρονος τεχνικός.

«Πρέπει να έχουμε περισσότερη ώρα την μπάλα στην κατοχή μας για αν είμαστε πιο επικίνδυνοι. Πάνω απ’ όλα πρέπει να βγάζουμε χαρακτήρα και ποιότητα στο παιχνίδι μας, που γνωρίζουμε πως τα έχουμε», κατέληξε ο Μπενίτεθ.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: