Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Συνάντηση με την ΠΑΕ θα ζητήσει η Κοινωνία Μελών!

Βλέποντας την ομάδα του Άρη να έχει πάρει την… κατηφόρα, τα μέλη της διοίκησης της Κοινωνίας Μελών ενεργοποιήθηκαν. Σε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο που έλαβε χώρα χθες το απόγευμα, στα γραφεία του Φορέα, οι ιθύνοντες της ΚΜΑ συσκέφθηκαν στην προσπάθεια να αναζητήσουν λύσεις και τρόπους αντιμετώπισης της αγωνιστικής κρίσης και αντίδρασης. Στη διάρκεια της συνέλευσης, διάρκειας σχεδόν τριών ωρών, στο τραπέζι έπεσαν πολλές προτάσεις.

Μέχρι και για σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης, με αφορμή την κατάσταση που επικρατεί στην ΠΑΕ, ακούστηκε. Αυτή ωστόσο που υπερίσχυσε και θα υλοποιηθεί είναι η συνάντηση που θα ζητηθεί να γίνει μεταξύ Κοινωνίας Μελών και ΠΑΕ Άρης. Σήμερα θα σταλεί σχετική επιστολή προς το διοικητικό συμβούλιο προκειμένου να παρθεί απάντηση από τη διοίκηση του κ. Ηλιάδη και να οριστεί η ημερομηνία της συνάντησης. Σε αυτή, τα μέλη του Φορέα θα ζητήσουν εξηγήσεις από τους ιθύνοντες της ΠΑΕ για τα μέχρι τώρα πεπραγμένα τους, σε αγωνιστικό και διοικητικό-οργανωτικό επίπεδο, ενώ θα ζητήσουν να μάθουν (με επιχειρήματα και στοιχεία) τί ακριβώς σκέφτονται για το μέλλον της ομάδας.

Η κατάσταση είναι αρκετά κρίσιμη και θα πρέπει να παρθούν αποφάσεις για την αντιμετώπιση της κρίσης όσο ακόμη υπάρχει χρόνος να γίνει η ανατροπή. Σε ό,τι αφορά την πρόταση για έκτακτη γενική συνέλευση, αυτή δεν απορρίφθηκε όμως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να γίνει. Ίσως πραγματοποιηθεί μετά το «99» και εφόσον η ΚΜΑ πάρει το πόρισμα του ελέγχου της ΝΕΧΙΑ. Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: