Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Εδώ είναι το «Κολοκοτρώνης»

Ο Αστέρας Τρίπολης θέλει να συνεχίσει τα εξαιρετικά αποτελέσματα στην έδρα του και κόντρα στον Πανιώνιο. Επιστρέφει ο Ντε Μπλάσις, εκτός ο Ουσέρο για τους Αρκάδες.

Εδώ είναι το «Κολοκοτρώνης»
Έτοιμος να φτάσει σε μία ακόμα νίκη στην έδρα του είναι ο Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος την Κυριακή υποδέχεται τον Πανιώνιο για την 15η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Στάικος Βεργέτης, είναι στην ευχάριστη θέση να βλέπει τον Πάμπλο Ντε Μπλάσις να είναι έτοιμος και πάλι, ξεκινώντας, μάλλον και στον αρχικό σχήμα. Εκτός θα είναι ο Φερνάντο Ουσέρο, ο οποίος είναι τιμωρημένος, με τους Κάφα, Τσαμπούρη και Πιπίνη να μένουν, επίσης εκτός, για λόγους τακτικής.

Στα της ενδεκάδας, ο Σέτι φαίνεται πως θα αντικαταστήσει τον Ουσέρο, με τον Εντό να γίνεται, πλάι στον Μουνάφο, δεύτερος εσωτερικός μέσος. Από εκεί και πέρα, ο Ερνάντεζ θα είναι στο τέρμα. Ο Λούι δεξιά, ο Κοντοές αριστερά και οι Ζησόπουλος και Γκοϊάν στο κέντρο της άμυνας.

Οι Σέτι, Εντό και Μουνάφο θα είναι στο χώρο του κέντρου, με τους Ντε Μπλάσις και Καράσκο να πλαισιώνουν τον Μπαράλες στην επίθεση.

Η αποστολή: Ερνάντεζ, Γεωργακόπουλος, Λούι, Κοντοές, Ζαραδούκας, Γκόιαν, Ζησόπουλος, Σέτι, Εντό, Μουνάφο, Ναβάρο, Ουρτάδο, Ντε Μπλάσις, Γκρατσίνι, Μπαράλες, Χουάνμα, Καράσκο και Μπακασέτας.

Συγκριτικά με το προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος στο Στάδιο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή οι Ντε Μπλάσις, Γκρατσίνι, Μπαράλες, ενώ έμειναν εκτός αποστολής οι Κάφα, Ουσέρο, Τσαμπούρης, Πιπίνης. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: