Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

«Νοσοκομείο» η Καλλονή!

Με πολλές απουσίες η Καλλονή θα «φιλοξενήσει» στη Νέα Σμύρνη τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας (15/12, 17:15).

«Νοσοκομείο» η Καλλονή
Με πολλά προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Καλλονής για την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Σαν να μην έφταναν στον τεχνικό της ομάδας, Γιάννη Μαντζουράκη οι απουσίες των τραυματιών Λεοζίνιο και Φαρία, αλλά και του τιμωρημένου Μαρσέλο, ήρθαν να προστεθούν και δύο της τελευταίας στιγμής, αφού οι Λίμα και Χουανλού δεν βρίσκονται στη διάθεσή του.

Ο Λίμα τραυματίστηκε στην προπόνηση της Παρασκευής, ενώ ο τελευταίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο πόδι κατά τη διάρκεια του σημερινού προγράμματος (Σάββατο, 14/12) με αποτέλεσμα αμφότεροι να αποκλειστούν.

Αναλυτικά οι 18 εκλεκτοί του Έλληνα τεχνικού: Χογκ, Σιδεράκης, Χωριανόπουλος, Ποντάνι, Αναστασιάδης, Λεάντρο Πίντο, Γάλας, Γκάσιτς, Βλαστέλλης, Βαλλιός, Γιουκαρής, Ντος Σάντος, Ντάμπος, Μανούσος, Γκαρσία, Καζάκης, Περόνε, Κάλφας.

Κατά την αναχώρηση της αποστολής ο Γιάννης Μαντζουράκης χαρακτήρισε δύσκολη την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ, ωστόσο ζήτησε από τους παίκτες του να παίξουν με πάθος.

«Όπως και το προηγούμενο παιχνίδι μας, έτσι και αυτό είναι δύσκολο. Και γίνεται ακόμη πιο δύσκολο λόγω των απουσιών που έχει η ομάδα. Θέλω να πιστεύω πως αυτοί που απέμειναν θα αγωνιστούν με πάθος, για να επιτύχουν την διάκριση». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: