Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Οργή στον Παναθηναϊκό για Τρίπολη!!

«Δεν πάει άλλο» λένε στον Παναθηναϊκό με αφορμή τα διαιτητικά λάθη του Σπάθα και των βοηθών του. Όπως και στον ΠΑΟΚ, έτσι και στο τριφύλλι έχουν ξεκινήσει επαφές με ομάδες για το πώς θα αντιδράσουν!

Οργή στον Παναθηναϊκό για Τρίπολη!
Το ποτήρι ξεχείλισε με την αποψινή διαιτησία του Σπάθα στο Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός ετοιμάζει πρωτοβουλίες για δραστικές κινήσεις και αλλαγές, όπως «βγαίνει» τις τελευταίες ώρες!

Στο πράσινο στρατόπεδο είναι οργισμένοι με τα όσα λάθη έγιναν στο εν λόγω παιχνίδι και είναι χαρακτηριστικό πως πριν καν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος, είχαν ξεκινήσει επαφές σε υψηλό επίπεδο με άλλους συλλόγους της Σούπερ Λίγκας για να δουν το πώς θα αντιδράσουν!

Είναι ενδεικτικό το ότι ο Γιάννης Αλαφούζος από πέρσι είχε ανοίξει... δίαυλο επικοινωνίας με ομάδες που δεν συμφωνούν με τα όσα διαδραματίζονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο και φαίνεται πως άμεσα θα υπάρξουν εξελίξεις.

Επί του παρόντος δεν υπάρχει κάτι… χειροπιαστό, αλλά είναι δεδομένο πως στο τριφύλλι θα προβούν σε πράξεις καθώς «δεν πάει άλλο», όπως χαρακτηριστικά λένε άνθρωποι της ΠΑΕ και έχουν προ πολλού εξαντληθεί όλα τα περιθώρια με τις ανακοινώσεις και τα λόγια.

Έτσι μετά τον ΠΑΟΚ, ακόμα ένας «μεγάλος» εξετάζει ενέργειες που θα… ταρακουνήσουν το σύστημα, προκειμένου… κάτι να αλλάξει. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: