Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

«Δεν απειληθήκαμε»

Με ικανοποίηση υποδέχθηκε την ισοπαλία στο εντός έδρας ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο προπονητής του Πλατανιά, Γιάννης Χριστόπουλος. «Δεν φτιάξαμε υπερομάδα», σχολίασε.

«Δεν απειληθήκαμε»
Ευχαριστημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του Πλατανιά κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και εν μέρει από το αποτέλεσμα (0-0) έμεινε ο Γιάννης Χριστόπουλος. Ο τεχνικός των Κρητικών τόνισε ότι η ομάδα του δεν απειλήθηκε ουσιαστικά και ότι ο αντίπαλος του έπαιξε με πολλούς παίκτες στην περιοχή του.

«Θέλαμε πάρα πολύ τη νίκη, γιατί νιώθαμε ότι θα μας άλλαζε επίπεδο αναφορικά με τη βαθμολογία. Τα παιδιά προσπάθησαν πάρα πολύ από το 1’ μέχρι το 94'. Δούλεψαν πολύ και με το μυαλό, αλλά και με την καρδιά. Πέρασαν σχεδόν 45 λεπτά για να φανεί απειλητικός ο αντίπαλος. Είχαμε υπομονή, καλή κυκλοφορία της μπάλας, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά δυστυχώς δεν προηγηθήκαμε», σχολίασε, αναφερόμενος στο πρώτο ημίχρονο και για τη συνέχεια ανέφερε.

«Στο δεύτερο μέρος ελέγξαμε το ματς, αλλά ο αντίπαλος είχε περισσότερο τη μπάλα στην κατοχή του. Παρ' όλα αυτά, δεν θυμάμαι να απειληθήκαμε ουσιαστικά. Είχαμε μερικά προβλήματα στην απέναντι περιοχή. Ίσως η τελική πάσα, ίσως ο υπερβολικός αριθμός των αντιπάλων στην περιοχή τους δεν μας άφησαν να τελειώσουμε τις φάσεις όπως θα θέλαμε. Δεν ήταν εύκολο ματς, γιατί είχαμε πολλά απρόοπτα και σημαντικές απουσίες παικτών. Να μη μείνουμε εδώ. Να βρούμε δυνάμεις και στη Λειβαδιά να βρούμε τους δυο βαθμούς που χάσαμε σήμερα. Και η ισοπαλία, αφού δεν κερδίσαμε, είναι ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Δεν φτιάξαμε υπερομάδα. Χρειάζεται υπομονή. Δεν πρέπει να νομίζουμε ότι μπορούμε να ποδοπατάμε τον καθένα στην έδρα μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: