Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Βεζένκοφ: «Του δώσαμε την ευκαιρία»

Πολύ πιο εύκολη θα μπορούσε να ήταν η νίκη του Άρη επί του ΚΑΟΔ (74-70), αλλά τα λάθη του στο τέλος πήγαν να κάνουν τη… ζημιά, σύμφωνα με τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ. «Τους δώσαμε την ευκαιρία», τόνισε.

Βεζένκοφ: «Του δώσαμε την ευκαιρία»
Από μόνος του έδωσε ο Άρης δικαίωμα στον ΚΑΟΔ να ελπίζει για την ολική "ανατροπή" (74-70), ωστόσο, χάρη στη συγκέντρωση που έδειξαν οι «κίτρινοι» στα τελευταία λεπτά, κατόρθωσαν να πάρουν τη νίκη, όπως υποστήριξε ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ.

«Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε πιο εύκολα το παιχνίδι. Από δικά μας λάθη δώσαμε την ευκαιρία στον ΚΑΟΔ να πλησιάσει. Στο τέλος ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι σε κάποιες λεπτομέρειες, πετύχαμε κρίσιμους πόντους και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη σε μια έδρα όπου θα δυσκολευτούν αρκετές ομάδες», είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Σε μια από τις προηγούμενες φάσεις είχα χάσει το ριμπάουντ. Σε αυτή τη φάση ακολούθησα την μπάλα, κέρδισα το επιθετικό και το φάουλ από τον αντίπαλο κι εκεί “κλειδώσαμε” τη νίκη. Το αποτέλεσμα ωστόσο είναι απόρροια ομαδικής δουλειάς όπως και το γεγονός ότι “χτίσαμε” διαφορές στη διάρκεια του αγώνα. Χάρη στην ομαδική προσπάθεια πετύχαμε αυτή τη σημαντική νίκη».

Τέλος, για την επόμενη αναμέτρηση με τη Νέα Κηφισιά στο «Nick Galis Hall», είπε: «Η συνέχεια είναι εξίσου δύσκολη. Ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι στην έδρα μας απέναντι σε μια πολύ φορμαρισμένη ομάδα και θα παλέψουμε για τη νίκη», ήταν οι δηλώσεις του νεαρού φόργουορντ.

Από την πλευρά του, ο Στέφεν Αντεγκμπόγιε επισήμανε πως χάρη στην ψυχραιμία που έδειξε αυτός και οι συμπαίκτες του στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με την ομάδα της Δράμας, έφτασαν στη σπουδαία αυτή εκτός έδρας επικράτηση.

«Ήταν σπουδαία εκτός έδρας νίκη. Κάθε εκτός έδρας νίκη στην κατηγορία είναι σημαντική. Περάσαμε από μια έδρα όπου θα δυσκολευτούν αρκετές ομάδες και αυτό μας δίνει έξτρα κίνητρο και ώθηση για τη συνέχεια», είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Είχε πολλά σκαμπανεβάσματα. Πήραμε διαφορές αλλά ο ΚΑΟΔ με τον κόσμο του μας πίεσε και κατάφερνε να επιστρέψει. Ήμασταν όμως στο τέλος πιο ουσιαστικοί, πιο ψύχραιμοι, πετύχαμε σημαντικά καλάθια και πήραμε τη νίκη».

Τέλος, για τη δική του απόδοση, είπε: «Τα εύσημα ανήκουν στον προπονητή μου και το τεχνικό τιμ. Βρίσκομαι μόνο δύομιση βδομάδες και οι παίκτες με έχουν βοηθήσει να προσαρμοστώ. Ευχαριστώ τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου», ήταν τα λόγια του 27χρονου γκαρντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: