Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Σοκ για Μπαρτσελόνα!!

«Εφιάλτη» στο Καμπ Νου έζησε η Μπαρτσελόνα! Οι άτυχοι Καταλανοί -τέσσερα(!) δοκάρια- γνώρισαν ήττα-σοκ απ’ τη Θέλτα (0-1) και έδωσαν την ευκαιρία στη Ρεάλ να «αράξει» στην κορυφή. Έσπασαν... ρεκόρ.

Σοκ για Μπαρτσελόνα! (video)
Το «clasico» ήταν μόνο η αρχή... Η Μπαρτσελόνα γνώρισε απρόσμενη ήττα-σοκ και μάλιστα μέσα στο Καμπ Νου! Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε έχασε 1-0 απ' την... πρώην του, Θέλτα και παραμένοντας στους 22 βαθμούς έδωσε την ευκαιρία στην Ρεάλ να απολαμβάνει άνετη την κορυφή (στο +2) και τη Σεβίλλη να 'χει την ευκαιρία να ανέβει πρώτη την Κυριακή εφόσον κερδίσει.

Άτυχοι πολύ οι Καταλανοί που όσο και να προσπαθούσαν, δεν μπόρεσαν να πάρουν έστω το βαθμό της ισοπαλίας. Και τα... ζόρια φάνηκαν απ' το πρώτο μέρος όταν ο Νεϊμάρ είχε δοκάρι στο 11', λίγο αργότερα είχε ο Μέσι, ενώ και ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων αρνήθηκε το γκολ σε όλες τις περιπτώσεις.

Είπαμε, η τύχη δεν ήταν επ' ουδενί με το μέρος των μπλαουγκράνα. Δύο λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου μέρους, ο Νεϊμάρ σημάδεψε για τρίτη φορά το δοκάρι της Θέλτα, στερώντας απ' την ομάδα του την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ και να λύσει το γόρδιο δεσμό. Και η... τιμωρία ήρθε στο 54', με την άμυνα να κοιμάται (και δη τον Ντάνι Άλβες), τον Νολίτο να βγάζει φοβερή ασίστ-τακουνάκι και τον Λάρεβεϊ να «εκτελεί» τον Μπράβο για το... πάγωμα στο Καμπ Νου!

inner

Η πίεση αυξήθηκε των γηπεδούχων. Ο Μέσι είχε νέο(!) δοκάρι σε φάουλ, ο Σουάρες έχασε 2-3 μεγάλες ευκαιρίες (με κεφαλιά και σουτ από κοντά), την ώρα που η Θέλτα προστάτευε το υπέρ της σκορ (θα μπορούσε κι αυτή να είχε βάλει ένα δεύτερο γκολ στις αντεπιθέσεις προς το τέλος). Και κάπως έτσι δεν άλλαξε το 0-1, με την Μπάρτσα να μην σκοράρει ύστερα από 56 σερί εντός έδρας αγώνες(!) και την Θέλτα να πανηγυρίζει το πρώτο της διπλό στη Βαρκελώνη ύστερα από 73 χρόνια!



Αναλυτικά η 10η αγωνιστική

Παρασκευή (31/10)
Λα Κορούνια-Χετάφε 1-2
(80’ Πόστιγκα – 35’ Φαμπρίτσιο αυτ., 46’ Λαφίτα)

Σάββατο (1/11)
Γρανάδα-Ρεάλ Μαδρίτης 0-4
(2' Κριστιάνο, 31', 87' Χάμες, 54' Μπενζεμά)

Ατλέτικο Μαδρίτης-Κόρδοβα 4-2
(43' αυτ. Λούσο, 58' Γκριζμάν, 62' Μάντζουκιτς, 80' Γκαρθία - 53', 87' Ζιλάς)

Μπαρτσελόνα-Θέλτα 0-1
(54' Λαριβέι) *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: