Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

«Μπράβο, αλλά...»

Συγχαρητήρια στους παίκτες του Πανιωνίου για τον βαθμό που πήραν από το ματς με την Βέροια έδωσε ο κ. Τερεζόπουλος, όμως τόνισε πως θα μπορούσε να γίνει καλύτερη διαχείριση προς το τέλος...

«Μπράβο, αλλά...»
Ο προπονητής του Πανιωνίου, Δημήτρης Τερεζόπουλος έμεινε ευχαριστημένος από την ισοπαλία στη Βέροια. Πάντως, έκανε λόγο για μπλακ-άουτ προς το φινάλε του πρώτου μέρους, όπου η ομάδα του δέχθηκε δύο γκολ και από το υπέρ της 1-0 βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο. Επιπλέον, θεωρεί ότι θα μπορούσαν να αντιδράσουν καλύτερα οι «κυανέρυθροι» από το 83’ και μετά όταν η «βασίλισσα του Βορρά» συνέχισε με δέκα παίκτες, λόγω του τραυματισμού του Βέρτζου.

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τον βαθμό που πήραν μέσα σε μια δύσκολη έδρα και απέναντι σε μια από τις πιο δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος. Εμείς ξεκινήσαμε καλά το ματς, είχαμε τον έλεγχο και προηγηθήκαμε στο σκορ. Ωστόσο, λόγω ενός… μπλακ-άουτ στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους βρεθήκαμε να χάνουμε με 2-1. Στο ημίχρονο είπαμε με τα παιδιά ότι πρέπει να δώσουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε, κάτι που έγινε και φέραμε το ματς στα ίσια. Όταν όμως η Βέροια έμεινε με δέκα παίκτες θα μπορούσαμε να διαχειριστούμε το παιχνίδι καλύτερα», σχολίασε.

Στην συνέχεια έγινε λόγος στη συνέντευξη Τύπου για καθυστερήσεις από την ομάδα και ίδιος ανέφερε: «Δεν υπήρχε δόλος και όσοι έχουν δει τα παιχνίδια μας ξέρουν ότι δεν κάνουμε τέτοια πράγματα. Στην προπόνηση τονίζω καθημερινά στους παίκτες μου ότι θεατρινισμοί δεν χωράνε στην ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: