Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Σήμερα στη γειτονιά. Σύντομα «σπίτι» της!!

Για το 4/4 στη Football League και με Ανάκογλου πιθανότατα βασικό η ΑΕΚ αντιμετωπίζει στη φιλόξενη Ριζούπολη τον Αχαρναϊκό. Ένα χαρτί απομένει για να αρχίσουν τα έργα στην «Αγια-Σοφιά».

Σήμερα στη γειτονιά. Σύντομα «σπίτι» της
Συνέχεια στο απόλυτό της στη Football League θέλει να δώσει σήμερα η ΑΕΚ απέναντι στον Αχαρναϊκό στη Ριζούπολη (15:00, OTE Sport 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και www.sport-fm.gr). Το ματς είναι εκτός έδρας, αλλά… μόνο στη θεωρία, καθώς οι φίλοι της «Ένωσης» αναμένεται να γεμίσουν το φιλόξενο γήπεδο σε μια περιοχή που ούτως ή άλλως συνδέεται με την ομάδα και απέχει ελάχιστα από την ιστορική έδρα της Νέας Φιλαδέλφειας.

Ο Τραϊανός Δέλλας αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τη σύνθεση που από την αρχή της σεζόν έδειχνε να είναι η «βασική», καθώς πλέον έχει όλους τους παίκτες διαθέσιμους, πλην του Σοϊλέδη που θα υποβληθεί τη Δευτέρα σε εξετάσεις μετά το νέο μυϊκό πρόβλημα που παρουσίασε.

Ο Ανάκογλου όλα δείχνουν πως επιστρέφει όχι απλώς στην αποστολή, αλλά και στην ενδεκάδα και θα αποτελέσει τον παρτενέρ του Κορδέρο στον άξονα. Τα μετόπισθεν δεν θα έχουν εκπλήξεις, με τους Ανέστη στο τέρμα, Μπακάκη και Πεταυράκη σε ρόλο δεξιού και αριστερού μπακ αντίστοιχα, αλλά και τους Λαμπρόπουλο και Κολοβέτσιο σε ρόλο στόπερ. Πλατέλλας και Μπαρμπόσα θα είναι σε θέσεις εξτρέμ, με τον Μάνταλο σε ρόλο επιτελικού μέσου και φορ τον Αραβίδη.

Όλα αυτά κι ενώ δεν απέχει πολύ η ώρα που η ΑΕΚ θα αρχίσει να χτίζει το δικό της «σπίτι» λίγα χιλιόμετρα μακριά από τη Ριζούπολη. Στην ουσία απομένει ένα έγγραφο για να συμπληρωθεί ο φάκελος και να εκδοθεί η οικοδομική άδεια για το νέο γήπεδο της «Ένωσης». Πρόκειται για την υψομετρική μελέτη που δεν έχει ακόμη δώσει ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας/Χαλκηδόνας. Ο Νοέμβριος θα είναι μήνας εξελίξεων για την «Αγια-Σοφιά» και όλα δείχνουν πως η έναρξη των εργασιών για την υλοποίηση του ονείρου πλησιάζει. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: