Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Ώρα για… αντεπίθεση!!

Την αντεπίθεσή του με στόχο την άνοδό του στο βαθμολογικό πίνακα της Σούπερ Λίγκας θέλει να ξεκινήσει από σήμερα ο Παναθηναϊκός, ο οποίος υποδέχεται τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο.

Ώρα για… αντεπίθεση
Στα νικηφόρα αποτελέσματα και στο πρωτάθλημα επιθυμούν να επιστρέψουν στον Παναθηναϊκό, αρχής γεννωμένης από την αποψινή αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο (19:30, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Μετά τις δύο ήττες από ΟΦΗ και Ολυμπιακό, οι «πράσινοι» κατάφεραν να επικρατήσουν του Παναιτωλικού για το Κύπελλο Ελλάδας και θέλουν να παραμείνουν στον δρόμο των επιτυχιών. Περιθώρια για άλλες απώλειες δεν υπάρχουν, πόσω μάλλον μέσα στο «Απόστολος Νικολαΐδης», και για αυτό τον λόγο ο Γιάννης Αναστασίου έχει δώσει το σύνθημα για την αντεπίθεση της ομάδας του.

Παράλληλα, στο «τριφύλλι» θέλουν να πετύχουν την πρώτη τους νίκη επί των Περιστεριωτών μετά τον Γενάρη του 2012, καθώς από τότε μετρούν τρεις ισοπαλίες και μία ήττα μέσα στην έδρα τους στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Άλλωστε, η νίκη επί του Ατρομήτου αναμένεται να λειτουργήσει ευεργετικά και για την ψυχολογία των παικτών εν όψει των ακόμη πιο δύσκολων αναμετρήσεων με την Αϊντχόφεν για το Europa League και τον ΠΑΟΚ, στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο κ. Αναστασίου αναμένεται να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Στιλ, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Τριανταφυλλόπουλο, Μέντες, Κουτρουμπή και Νάνο.

Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Λαγός, με εσωτερικούς χαφ τους Ζέκα, Πράνιτς και σε ελεύθερο ρόλο τον Ατζαγκούν.

Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Καρέλης με τον Πέτριτς. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοτσόλης, Ρισβάνης, Μπούρμπος, Δώνης, Μπούι, Κλωναρίδης και Μπεργκ.

Εκτός έμεινε ο Σίλντενφελντ, που γυμνάστηκε και χθες μόνος του και προσπαθεί να προλάβει το ματς της Τούμπας, ο ανέτοιμος Ντίνας και οι Μπαϊράμι, Σπυρόπουλος.

Εν τω μεταξύ, στην «πράσινη» ΠΑΕ εκτιμούν ότι περίπου 12.000-13.000 κόσμος θα βρεθεί σήμερα στη Λεωφόρο. Εισιτήρια θα πωλούνται από τις 10:00 έως τις 19:30 και κοστίζουν από 10 έως 50 ευρώ για τους «Συμμάχους» και 15 έως 60 ευρώ για τους υπόλοιπους οπαδούς.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: