Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Μόνο με Γιουβέντους ασχολείται ο Ολυμπιακός!!

Το ματς με τη Γιουβέντους και μόνο σκέφτονται στον Ολυμπιακό. Όπως διαρρέεται από τους «ερυθρόλευκους», δεν υπάρχει πανικός για το «Χ» στην Τρίπολη, ενώ οι φωνές για τη διαιτησία αποδίδονται σε ΜΜΕ.

Μόνο με Γιουβέντους ασχολείται ο Ολυμπιακός
Το βλέμμα του στο Τορίνο και στο κρίσιμο παιχνίδι με τη Γιουβέντους έχει στρέψει ο Ολυμπιακός.

Η ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης δε θεωρήθηκε ικανοποιητικό αποτέλεσμα αλλά, όπως διαρρέεται από το ερυθρόλευκο στρατόπεδο, δεν υπάρχει λόγος για να σταθεί περισσότερο η ομάδα σ’ αυτό.

Άλλωστε, υπάρχει η πεποίθηση ότι το πρωτάθλημα είναι ακόμα σε πρώιμο στάδιο, ενώ σημειώνεται ότι απώλεια βαθμών πριν από παιχνίδι Champions League έχει σημειωθεί και σε άλλες περιπτώσεις (όπως και στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο).

Υποδεικνύεται ως ξεκάθαρη, δε, η προτεραιότητα στο κρίσιμο παιχνίδι της Τρίτης από το γεγονός ότι προφυλάχθηκαν οι Ντομίνγκες, Μποτία, Αφελάι και Εντινγκά.

Κατά τ’ άλλα και όσον αφορά στη διαιτησία του αγώνα της Τρίπολης, στον Ολυμπιακό λένε ότι η αποβολή του Μάσα -όσο αυστηρή κι αν θεωρηθεί- ήταν δεύτερη κίτρινη κάρτα. Κι αφού σημειώνουν ότι απ’ τον επίσημο Αστέρα δε διαμαρτυρήθηκε κανείς, εκφράζουν την πεποίθηση ότι «τα παράπονα των γηπεδούχων είναι εικασία κάποιων αντικειμενικών ιστοσελίδων». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: