Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Παπαθεοδώρου: «Νικήσαμε με άσχημα ποσοστά»

Στα άσχημα ποσοστά της ΑΕΝΚ στο δεύτερο ημίχρονο στάθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου για να δικαιολογήσει τη μείωση του σκορ από τον Απόλλωνα Πατρών στο τέλος της αναμέτρησης στο Ζηρίνειο.

Παπαθεοδώρου: «Νικήσαμε με άσχημα ποσοστά»
Ο τεχνικός της ομάδας των βορείων προαστίων τόνισε πως οι «μελανόλευκοι» «διαβάζουν» σωστά τις αναμετρήσεις και στάθηκε στη σοβαρότητα των παικτών του στο πρώτο ημίχρονο και στην αστοχία στο δεύτερο. Περιμένει βελτίωση στη συνέχεια και, ενόψει της μεταξύ των δυο ομάδων αναμέτρησης για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Αναλυτικά: «Ο Απόλλωνας είναι ομάδα που ‘διαβάζει’ καλά τις καταστάσεις και μένει μέσα στο παιχνίδι. Το είχαμε συζητήσει αυτό με τους παίκτες μου πριν τον αγώνα. Επίσης, έχει παίκτες με ατομικές ικανότητες. Εμείς, μετά από δύο σερί νίκες, έπρεπε να νικήσουμε αυτό το παιχνίδι μέσα στο γήπεδό μας.

Στο πρώτο μέρος ήμασταν σοβαροί και συγκεντρωμένοι και περιορίσαμε όπως θέλαμε την εκτελεστική ικανότητα των Αμερικανών του Απόλλωνα. Στο δεύτερο μέρος, ενώ είχαμε τη δυνατότητα να ‘ανοίξουμε’ το ματς, ήμασταν απελπιστικά άστοχοι…. Εκτός από τελευταίο ενάμιση λεπτό δεν απειληθήκαμε… Νικήσαμε αυτό το παιχνίδι με κακά ποσοστά. Το σημαντικό, βέβαια, είναι η νίκη.

Η ομάδα, παρά τις συνεχόμενες νίκες, δεν είναι στο επίπεδο που θέλουμε. Η δουλειά που γίνεται και η διάθεση των παικτών, που είναι σε υψηλό επίπεδο, είναι σημάδια ότι θα βελτιωθούμε κι άλλο και θα παίξουμε καλύτερο μπάσκετ.

Πέρυσι, ο Απόλλωνας είχε και πάλι αντίστοιχα προβλήματα, αλλά βρήκε λύσεις. Σε περίπου ενάμιση θα παίξουμε για το Κύπελλο και, σίγουρα, ο Απόλλωνας θα είναι διαφορετικός».

Δεν υπάρχουν σχόλια: