Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

«Ως εδώ!»

Το μαχαίρι στο κόκκαλο βάζει ο Παναθηναϊκός μετά τα όσα έγιναν χθες στην Τρίπολη. Επαφές Αλαφούζου με Σαββίδη και Μελισσανίδη για σχηματισμό μετώπου κατά του συστήματος που καταγγέλλει το «τριφύλλι».

«Ως εδώ!»
Οργή και αηδία νιώθουν στον Παναθηναϊκό για τα όσα έγιναν στον χθεσινό αγώνα του Ολυμπιακού με τον Αστέρα στην Τρίπολη (0-0). Οι «πράσινοι» κάνουν λόγο για εξόφθαλμη προσπάθεια αλλοίωσης του αποτελέσματος από τον Σπάθα και τους βοηθούς του και καταγγέλλουν για πολλοστή φορά την ύπαρξη ενός συστήματος που λυμαίνεται το χώρο του ποδοσφαίρου και καταστρέφει αυτό που αγαπούν οι φίλαθλοι για συμφέροντα λίγων απαγορεύοντας στους πολλούς ίσους όρους ανταγωνισμού.

Η διοίκηση του «τριφυλλιού» ήδη προχωρά σε πράξεις με στόχο να αλλάξει το τοπίο. Πληροφορίες αναφέρουν πως πριν καν ολοκληρωθεί ο αγώνας της Τρίπολης, ο Γιάννης Αλαφούζος άρχισε επαφές με άλλες ομάδες που έχουν το ίδιο σκεπτικό, με στόχο το σχηματισμό ενός κοινού μετώπου που θα επιχειρήσει να αλλάξει το «καθεστώς» για το οποίο μιλούν εδώ και πολύ καιρό στον Παναθηναϊκό.

Ο πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ φέρεται να έχει έρθει ήδη σε επαφή με τους ισχυρούς άνδρες του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, Ιβάν Σαββίδη και Δημήτρη Μελισσανίδη αντίστοιχα, ενώ πιθανώς να έγινε συζήτηση και με το αφεντικό του Παναιτωλικού, Φώτη Κωστούλα. Θα γίνουν επαφές και με άλλες ομάδες που επιθυμούν μια δραστική αλλαγή, όπως επίσης και με την ΕΠΟ.

Στον Παναθηναϊκό περιμένουν με ενδιαφέρον να δουν πώς θα χειριστεί η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας και ο αρχιδιαιτητής Χιού Ντάλας τη διαιτησία στον χθεσινό αγώνα για να διαπιστώσουν αν υπάρχει διάθεση να διορθωθούν τα κακώς κείμενα.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: