Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Βεργέτης: «Είναι γενναίοι οι παίκτες μου»

Στην υπερπροσπάθεια των παικτών του Αστέρα Τρίπολης στάθηκε ο Στάικος Βεργέτης μετά την ισοπαλία απέναντι στον Ολυμπιακό. «Κύριος με ήθος», είπε για τον Μίτσελ.

Βεργέτης: «Είναι γενναίοι οι παίκτες μου»
Ευχαριστημένος από την ισοπαλία του Αστέρα απέναντι στον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Στάικος Βεργέτης. Ο τεχνικός των Αρκάδων, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, χαρακτήρισε «γενναίους» τους παίκτες που τα κατάφεραν παρότι είχαν δύσκολο έργο έπειτα και από την αποβολή του Μάσα.

Τέλος, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Μίτσελ, ο οποίος λίγο νωρίτερα του έδωσε συγχαρητήρια για τη δουλειά του.

Αναλυτικά:

«Είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι να βγάλουμε εις πέρας, αλλά έγινε δυσκολότερο μετά την αποβολή. Οι παίκτες μας είναι γενναίοι, παίξαμε άμυνα και το ότι κρατήσαμε το μηδέν τα λέει όλα. Δεν βγάλαμε τις επιθέσεις που θα θέλαμε, αλλά κρατάμε την ισοπαλία και συνεχίζεται».

Για τα συγχαρητήρια του Μίτσελ: «Δεν ασχοληθήκαμε με την Τότεναμ. Συγκεντρωθήκαμε εδώ και παίξαμε στο 100%. Είμαστε ώριμοι και προσπαθούμε να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστα. Ευχαριστώ τον κ. Μίτσελ, είναι ένας κύριος με ήθος, ένας προπονητής που μου στέλνει μηνύματα στις επιτυχίες της ομάδας και είναι κάτι που μου αρέσει ιδιαίτερα».
Για την "γκρίνια" του κόσμου: «Ο προπονητής έχει στόχο, στον οποίο πρέπει να είναι συγκεντρωμένος. Εγώ είμαι υποχρεωμένος να δω πως θα λειτουργήσουμε στις ανάγκες του αγώνα. Προσπαθώ να μην ασχολούμαι με οτιδήποτε άλλο, γιατί χάνω την συγκέντρωσή μου»

Δεν υπάρχουν σχόλια: