Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Αναστασιάδης: «Πληρώνουμε την υπεροψία μας»

Ο Άγγελος Αναστασιάδης θεωρεί ότι ο ΠΑΟΚ δεν ήταν κακός κόντρα στον ΠΑΣ και σχολίασε πως η ομάδα του πληρώνει τον τρόπο που… υποδέχεται τις καλές της εμφανίσεις. «Δεν θα αλλάξουμε με Εργοτέλη».

Αναστασιάδης: «Πληρώνουμε την υπεροψία μας»
Το παιχνίδι του έκανε ο ΠΑΟΚ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στο ματς του Κυπέλλου, σύμφωνα με τον Άγγελο Αναστασιάδη, παρά το 1-1 που τον έχει φέρει (σε συνδυασμό με την ήττα 1-0 από τον Απ. Καλαμαριάς), σε δύσκολη θέση. Ο πολύπειρος τεχνικός μίλησε στην κάμερα της Nova και τόνισε ότι η ομάδα του δεν έπαιξε άσχημα, αλλά σχολίασε αναφερόμενος στο συγκεκριμένο ματς, αλλά και στην πορεία του «Δικεφάλου του Βορρά», ότι πληρώνεται το γεγονός ότι «δεν μπορούμε να προσγειώσουμε την κατάσταση στη γη». Επιπλέον, τόνισε: «την ευθύνη καθαρά την φέρνω εγώ και κανείς άλλος».

Αναλυτικά μίλησε για:

-το ματς με τον ΠΑΣ
«Εμείς με τον ΠΑΣ κάναμε το παιχνίδι μας, όπως σε όλα τα άλλα. Δεν ήμασταν κακοί ούτε κάναμε κάτι διαφορετικό σε σχέση με άλλα. Απλά το συμπέρασμα από το συγκεκριμένο ματς είναι ότι εμείς μετά από μια άνετη νίκη με ευρύ σκορ, στο επόμενο ματς, δυστυχώς για μένα και για τα αποδυτήρια και για την ομάδα, έχουμε ένα αποτέλεσμα που δεν περιμένουμε όλοι. Και σε αυτό την ευθύνη καθαρά την φέρνω εγώ και κανείς άλλος. Δεν μπορούμε να προσγειώσουμε την κατάσταση στη γη, ξεφεύγουμε και αυτό είναι το πρόβλημα. Αλλά επειδή το εντοπίσαμε το πρόβλημα θα το αντιμετωπίσουμε και αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Και όταν έχεις έναν στόχο όπως είναι το Κύπελλο και σου συμβαίνει το ίδιο σκηνικό δυο φορές, αυτό σε πειράζει. Απλά σου απαλύνει λίγο τον πόνο ότι η ομάδα τα έδωσε όλα και δεν μπορείς να έχεις κανένα παράπονο από τα παιδιά. Απλά πληρώνουμε την υπεροψία και έτσι από πάνω μας δίνει μια κατραπακιά για να συνέλθουμε. Δεν έχουμε καμιά δικαιολογία για κούραση. Κούραση έχουν και οι άλλες ομάδες...».

-την κούραση:
«Ομαδικά αντιμετωπίζεται αυτό. Μέχρι στιγμής είμαστε καλά με τον τρόπο που εμφανίζεται η ομάδα μέσα στο γήπεδο. Είμαστε στεναχωρημένοι λόγω αποτελέσματος και όχι λόγω απόδοσης…».

-τον αγώνα με τον Εργοτέλη:
«Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια καλή ομάδα με έναν καλό προπονητή, που είναι ένα παιδί δικό μας που τον γνωρίζω πολύ καλά. Ο Εργοτέλης προέρχεται από ένα θετικό αποτέλεσμα μέσα στην έδρα του Ατρόμητου και θέλουν και αυτοί το θετικό αποτέλεσμα γιατί είναι στα χαμηλά της βαθμολογίας. Οφείλουμε λοιπόν να προετοιμαστούμε κατάλληλα για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θα μας επιτρέψει να παραμείνουμε στην κορυφή».

-το αν θα αλλάξει κάτι στην ομάδα του:
«Δεν αλλάζει κάτι σε εμάς. Πρέπει και αυτό όπως και τα προηγούμενα να το δούμε σαν να είναι ένα τελευταίο ματς και από εκεί και πέρα η Παναγιά αποφασίζει...»

Δεν υπάρχουν σχόλια: