Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Το… Δράμα του Άρη (και του Κάμπος)!!

Ακόμη μία βαθμολογική απώλεια είχε ο Άρης που υπό το βλέμμα του νέου του τεχνικού, Πάουλο Κάμπος, υπέστη ήττα σοκ –και μάλιστα εντός έδρας- από τη Δόξα Δράμας με σκορ 1-0.

Το… Δράμα του Άρη (και του Κάμπος)
Νέο έδαφος στη μάχη που δίνει στη Γ’ Εθνική έχασε ο Άρης, ενώ ο νέος του προπονητής Πάουλο Κάμπος, είχε την… τύχη (ή την ατυχία) να αντιληφθεί από πολύ νωρίς πως τον περιμένει πολλή, πάρα πολλή δουλειά στον πάγκο των «κιτρίνων».

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, όχι μόνο δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να καταβάλει την αντίσταση της Δόξας Δράμας, αλλά από ένα γκολ του Στάικου στις καθυστερήσεις έπεσε οριστικά στο καναβάτσο γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν το πολύτιμο «τρίποντο» (μόλις το δεύτερο εφέτος) με εκτέλεση πέναλτι που είχε κερδίσει στο 90’ ο Παπαβασιλείου, ο οποίος ανατράπηκε μετά το άτσαλο μαρκάρισμα του Φερνάντες.

Αυτή ήταν η πρώτη φετινή εντός έδρας ήττα για τον Άρη, που παραμένει στους 7 βαθμούς έχοντας μόλις δύο νίκες μετά από πέντε παιχνίδια…

Όλα αυτά, με τον Κάμπος να παρακολουθεί προβληματισμένος τον αγώνα, καθώς καταλαβαίνει ότι το έργο του θα ‘ναι πολύ δύσκολο στην προσπάθειά του να φέρει ξανά την ομάδα εκεί που είναι η φυσική της θέση.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Άρης: Καρατζιοβαλής, Ψυχογιός, Φερνάντες, Γιαννίτσης, Λιόλιος, Γκόλιας, Προβατίδης, Σουνάς, Πόι, Καπνίδης, Ατματσίδης.

Δόξα Δράμας: Σαχσανίδης, Γεωργιάδης, Γελαδάρης, Χαριτωνίδης, Σιάμπος, Ντουτσαρίδης, Σμίλιανιτς, Στόικος, Κωνσταντινίδης, Κυριακίδης, Μουδούρογλου.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: