Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Υπό το βλέμμα του Κάμπος!!

Από τις εξέδρες του «Κλεάνθης Βικελίδης» θα παρακολουθήσει τη σημερινή αναμέτρηση του Άρη με τη Δόξα Δράμας ο Πάουλο Κάμπος, ο οποίος φτάνει εντός της ημέρας στη Θεσσαλονίκη.

Υπό το βλέμμα του Κάμπος
Ένα επιπλέον κίνητρο για να φτάσουν στη νίκη επί της Δόξα Δράμας έχουν οι ποδοσφαιριστές του Άρη, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής (15:00, Novasports 3 και NovaΣΠΟΡ FM 94,6).

Αυτός δεν είναι άλλος από την παρουσία του Πάουλο Κάμπος στα επίσημα του «Κλεάνθης Βικελίδης», καθώς ο Βραζιλιάνος τεχνικός θα φτάσει σήμερα το πρωί στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια θα μεταβεί στα γραφεία της ομάδας για να συζητήσει με τη διοίκηση όλες τις τελευταίες λεπτομέρειες της συνεργασίας τους.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, ο 57χρονος προπονητής να βρεθεί στα αποδυτήρια πριν από την έναρξη της αναμέτρησης για να μιλήσει στους παίκτες και να τους τονώσει το ηθικό.

Από εκεί και πέρα, οι «κίτρινοι» θέλουν τη νίκη κόντρα στους Δραμινούς για να πλησιάσουν στον έναν βαθμό τον πρωτοπόρο Πανσερραϊκό, ο οποίος χθες ήρθε ισόπαλος (1-1) με τον Ορφέα Ελευθερούπολης.

Όσον αφορά το αρχικό σχήμα, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Καρατζιοβαλής, στην άμυνα (από αριστερά προς τα δεξιά) οι Λιόλιος, Φερνάντες, Γιαννίτσης και Ψυχογιός, στα χαφ οι Γκόλιας, Σουνάς και Προβατίδης, στη δεξιά πτέρυγα ο Πόι, η αριστερή διεκδικείται από τους Σταυρόπουλο και Χιντασέλι, όπως και η μια θέση στην επίθεση από τους Καπνίδη και Ατματσίδη.

Στην αποστολή μετέχουν, επίσης, οι Μπαϊμάκης, Λιόνης, Λεμονής, Ρένια, Γκίνο, Σταυρόπουλος, Παπαδόπουλος και Ατματσίδης.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: