Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Σκουρτόπουλος: «Ήξερα πως θα αντιμετωπίζαμε μια ‘σκληρή’ ομάδα»

Στο γεγονός πως το Ρέθυμνο ήξερα ποιον αντίπαλο θα βρει απέναντί του στάθηκε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μετά τη νίκη των Κρητικών επί του Πανιωνίου.

Σκουρτόπουλος: «Ήξερα πως θα αντιμετωπίζαμε μια ‘σκληρή’ ομάδα»
Ο τεχνικός των Ρεθυμνιωτών τόνισε πως απορεί με αυτούς που πίστευαν πως ο Πανιώνιος δε θα παρουσιαζόταν ανταγωνιστικός στην αναμέτρηση και έμεινε ικανοποιημένος μόνο από το αποτέλεσμα και καθόλου από την εμφάνιση των παικτών του, στεκόμενος στην καλή άμυνα και στην κακή επίθεση και περιμένει να δει βελτίωση στα ματς στο «Μελίνα Μερκούρη».

Αναλυτικά: «Είχαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, όπως και το περιμέναμε. Απορώ με κάποιους που πίστευαν ότι ο Πανιώνιος είναι μία ομάδα που θα τα παρατήσει, ειδικά μετά το αποτέλεσμα της προηγούμενης εβδομάδας. Ήμουν σίγουρος ότι θα βρίσκαμε μπροστά μας μία ομάδα σκληρή που θα προσπαθούσε να καλύψει οποιοδήποτε ντεζαβαντάζ. Ο Πανιώνιος είναι ιστορική ομάδα και αυτή είναι η αντίδραση των μεγάλων ομάδων.

Από ‘κει και πέρα, εμείς κρατάμε το αποτέλεσμα και μόνο. Περιμέναμε πολύ καλύτερη εμφάνιση. Μπορώ να πω ότι στην άμυνα είχαμε καλές στιγμές, αλλά στην επίθεση είχαμε πολλά προβλήματα. Η ομάδα μου αγωνίζεται καλύτερα εκτός έδρας, παρά μέσα στο Ρέθυμνο και αυτό είναι ένα σημείο που πρέπει να το κοιτάξουμε. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Πανιώνιο και στον Βαγγέλη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: