Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Φούλαρε... «όπλα» για Λεωφόρο!

Τρία σοβαρά προβλήματα -των Παπάζογλου, Δημούτσος και Ναπολεόνι- ξεπεράστηκαν για τον Ατρόμητο, με τον Ρικάρντο Σα Πίντο να τους συμπεριλαμβάνει κανονικά στην αποστολή. Εκτός οι Μπρίτο και Κούρος.

Φούλαρε... «όπλα» για Λεωφόρο
Με τα γνωστά προβλήματα και τρεις επιστροφές θα αντιμετωπίσει ο Ατρόμητος τον Παναθηναϊκός στην ένατη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο είδε τους Παπαδόπουλο, Δημούτσο και Ναπολεόνι να προπονούνται κανονικά στο πρόγραμμα της Παρασκευής και έτσι συμπεριλήφθηκαν κανονικά στην αποστολή της ομάδας.

Αντίθετα, εκτός δράσης έμειναν Μπρίτο και Κούρος, που θα συνεχίσουν ατομικά, προκειμένου να ξεπεράσουν τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούν. Την αποστολή –που αποσύρθηκε μετά την προπόνηση στο ξενοδοχείο- δεν ακολούθησαν και οι Μπάρκας, Θεολόγου και Έγκουέμ, που θα προπονηθούν κανονικά το πρωί, ενώ Λημνιός και Παπασπύρος –αγωνίστηκαν με την Κ20- θα κάνουν αποθεραπεία.

Οι 19 παίκτες που επέλεξε ο Ρικάρντο Σα Πίντο για την δύσκολη αποστολή στη Λεωφόρο είναι οι: Τσέναμο, Γκορμπούνοφ, Νάστος, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Κοντοές, Κιβρακίδης, Δημούτσος, Μπάλλας, Γκαρσία, Ούμπιντες, Γεωργίου, Καραμάνος, Ναπολεόνι, Φάμπιο, Παπάζογλου, Τάτος, Αγκουαζί
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: