Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Χ. Μαρκόπουλος: «Το φτάσαμε σε οριακό σημείο, αλλά…»

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του Κοροίβου απέναντι στον ΠΑΟΚ έμεινε ο Χάρης Μαρκόπουλος, ενώ μίλησε για την ιδιαιτερότητα του αγώνα για τον ίδιο.

Χ. Μαρκόπουλος: «Το φτάσαμε σε οριακό σημείο, αλλά…»
Ο Χάρης Μαρκόπουλος είδε τον Κόροιβο να κοιτά στα μάτια των ΠΑΟΚ και τον… πατέρα του, Σούλη και παρά την ήττα φάνηκε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του.

«Είναι ευχάριστο που είμαστε με οικεία πρόσωπα. Θέλαμε να κάνουμε μια δυνατή προσπάθεια σήμερα. Για 15 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν έξω από αυτό που θέλαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα. Φτάσαμε το ματς σε οριακό σημείο, εκεί κάναμε κακές επιλογές και δώσαμε την ευκαιρία στον ΠΑΟΚ να πάρει την διαφορά και να κερδίσεις. Οδηγήσαμε τον ΠΑΟΚ σε 15 λάθη, αλλά δεν βρήκαμε λύσεις από το τρίποντο. Κι αν δεν βάζεις τρίποντα, δεν κερδίζεις», τόνισε.

Σχετικά με το πώς ένιωσε επιστρέφοντας στην Πυλαία και σαν αντίπαλος του ΠΑΟΚ και του πατέρα του δήλωσε: «Είναι περίεργο συναίσθημα αλλά από την στιγμή που ξεκινά το τζάμπολ όλα τελειώνουν. Θέλαμε να βάλουμε δύσκολα στον ΠΑΟΚ. Κάποιες στιγμές τα καταφέραμε, κάποιες άλλες όχι. Εμείς πρέπει τώρα να αλλάξουμε την ψυχολογία μας και να κοιτάξουμε μπροστά».

Όσο για το αν τον βοήθησε η… γνώση του τρόπου που δουλεύει ο πατέρας του, τόνισε: «Λίγο πολύ ήξερε πώς θα παίζαμε και εμείς προσπαθούσαμε τους βγάλουμε κάποιους παίκτες έξω από το παιχνίδι. Εγώ κοιτάω την ομάδα, όχι τον αντίπαλο κόουτς».

Μιλώντας για τον φετινό ΠΑΟΚ είπε: «Έχει κρατήσει τον κορμό του απλώς έχει παίκτες με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Είναι πιο ισορροπημένος σε ρακέτα και περιφέρεια. Ο ΠΑΟΚ νομίζω φέτος είναι πιο καλά σε σχέση με αυτό που ήμασταν εμείς πέρυσι».

Ο Μιχάλης Γιαννακίδης από πλευράς παικτών των νεοφώτιστων ανέφερε: «Ξέραμε πως είναι δύσκολο το ματς. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή ομάδα, το έδειξε στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Όταν φτάσαμε στους επτά πόντους, ο ΠΑΟΚ πέτυχε τα καλάθια και πήρε τα πάνω του. Έχουμε κάνει κάποιες καλές εμφανίσεις αλλά δεν πήραμε τα αποτελέσματα. Πρέπει να παίρνουμε και τα αποτελέσματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: