Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Σφαιρόπουλε, να η ευκαιρία!!

Ο Ολυμπιακός κινήθηκε με απόλυτη μυστικότητα και εκεί που κανείς δεν το περίμενε ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο.

Σφαιρόπουλε, να η ευκαιρία
Χωρίς τυμπανουκρουσίες, χωρία να γίνει σίριαλ, χωρίς τίποτα από όλα αυτά να έχουν προηγηθεί, οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν τα μεσημέρι του Σαββάτου την πρόσληψη του Έλληνα τεχνικού.
Ο Σφαιρόπουλος δεν είναι άγνωστος στο λιμάνι. Το αντίθετο. Ξέρει  καλά τι εστί Ολυμπιακός και τον ξέρουν καλά στην ομάδα. Ήταν άμεσος συνεργάτης του Καζλάουσκας, το ίδιο και του Γκέρσον, το ίδιο και του Γιαννάκη.
Πλέον, όμως, η ευκαιρία που περίμενε και άξιζε ήρθε. Πλέον ο «μελαχρινός» θα γίνει πάντα αυτό που φιλοδοξούσε. Πρώτος προπονητής σε μια ομάδα επιπέδου Ολυμπιακού. Και γιατί «μελαχρινός»; Επειδή θυμίζει σε πολλά τον «ξανθό». Γιατί όσοι τον ξέρουν, μιλάνε για έναν σύγχρονο Ιωαννίδη. Δηλαδή έναν προπονητή λάτρη της πειθαρχίας, σκληρό που θέλει όλα να γίνονται στην εντέλεια και με τον δικό του τρόπο, με τη δική του φιλοσοφία.
Δεν κάνει συμβιβασμούς, άριστος γνώστης του αθλήματος και πλέον όλα αυτά μένει να τα αποδείξει στο παρκέ και στο υψηλότερο επίπεδο. Θα τα καταφέρει; Τα αποτελέσματα θα το δείξουν. Πάντως έχει όλα τα φόντα να το κάνει.
Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος του έδωσαν την ευκαιρία που έψαχνε και επαναλαμβάνουμε, κατά τη γνώμη μας, άξιζε. Τα υπόλοιπα στο παρκέ.
ΥΓ. Ο Μίλαν Τόμιτς κράτησε με αξιοπρέπεια το τιμόνι του Ολυμπιακού για 20 ημέρες. Εκανε καλή δουλειά και είναι εντελώς άδικος ο τρόπος με τον οποίο δέχθηκε αρνητική κριτική μετά το ματς με τη Νεπτούνας.

Πηγή:  Superbasket.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: