Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Βεργέτης: «Γενναίοι οι παίκτες μου, πάλεψαν για τον βαθμό»

Ο Στάικος Βεργέτης μίλησε για την γενναιότητα των παικτών του και τον βαθμό που πήραν από τον Ολυμπιακό.
Σε δηλώσεις του στη NOVA ο προπονητής των Αρκάδων επισήμανε: «Χαρακτηρίζω τους παίκτες μου γενναίους. Στάθηκαν πολύ καλά. Μεσοεπιθετικά δεν μπορέσαμε να κάνουμε κάτι καλό όμως πήραμε τον έναν βαθμό και συνεχίζουμε. Σαφώς και είναι πολύ δύσκολο. Δυσκολεύει ακόμα πιο πολύ όταν μένεις με 10 παίκτες. Ειδικά όταν παίζεις με τον Ολυμπιακό με το ματς να είναι εξαρχής δύσκολο. Χαρακτηρίζω γενναίους τους παίκτες μου που πάλεψαν και πήραν τον βαθμό. Μεσοεπιθετικά δεν έκαναν ότι έπρεπε αλλά πήραμε την ισοπαλία».
ADVERTISEMENT
Ως προς την ανάλυση του αγώνα σχολίασε: «Στο πρώτο μέρος είχαμε ένα πρόβλημα με την υπεραριθμία λόγω Κασάμι. Μετά με το αριθμητικό μειονέκτημα ήμασταν υποχρεωμένοι να αμυνθούμε πιο πολύ. Επιθετικά ακόμα με 10 παίκτες μπορούσαμε να καταφέρουμε κάτι παραπάνω. Χρειάζεται ταχύτητα για να είσαι πιο αποδοτικός στην επίθεση και γι' αυτό βάλαμε τον Μπαντιμπαγκά. Δεν μπορώ να κατηγορήσω τα παιδιά που δεν το κάνανε γιατί έδιναν βάρος στην άμυνα».
Για το βαρύ πρόγραμμα, τον ίδιο και την συνέχεια επισήμανε: «Είναι κάτι που το ζούμε πρώτη φορά. Θα κοιτάμε κάθε παιχνίδι χωριστά. Δίνουμε βάση στον κάθε αντίπαλο. Ετοιμαζόμαστε. Δόξα τον Θεό έχουμε ανταπεξέλθει στην δύσκολη σειρά των αγώνων που βιώνουμε και έχουμε. Προσωπικά πραγματεύομαι αυτό που αγαπάω από μικρό παιδί. Το ποδόσφαιρο. Το έκανα με δύναμη και ταπεινότητα και συνεχίζω να το κάνω.
Στον Αστέρα άλλαξαν τα δεδομένα. Έπρεπε να καλλιεργηθώ και να εκπαιδευτώ για να είμαι στο επίπεδο που πρέπει. Είχα και έναν λόγο παραπάνω. Την εμπιστοσύνη των διοικούντων για την οποία προσπαθώ συνέχεια. Για τον αγώνα με την Τότεναμ θα πάμε με πίστη να κάνουμε ότι μπορούμε και να προσπαθήσουμε να βγάλουμε στο γήπεδο τα καλά μας στοιχεία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: