Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Τσιάκος: «Φτάνει η φωνή του κόσμου της ΑΕΚ»

Έκκληση για συμπαράσταση αλλά σε κόσμια πλαίσια απηύθυνε στον κόσμο της ΑΕΚ για τον αγώνα της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό ο Γιώργος Τσιάκος.

Τσιάκος: «Φτάνει η φωνή του κόσμου της ΑΕΚ»
Μήνυμα στον κόσμο της ΑΕΚ να είναι κοντά στην ομάδα αλλά χωρίς έκτροπα στον αγώνα της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ έστειλε ο Γιώργος Τσιάκος.

«Η ΑΕΚ δίνει την Δευτέρα έναν αγώνα με ιδιαίτερη σημασία, με ιστορική σημασία. Η ΑΕΚ επέστρεψε και πρέπει να ανταποκριθεί στις προσδοκίες μιας αναμέτρησης, που ξυπνά αναμνήσεις από το ένδοξο παρελθόν της. Πρέπει να ανταποκριθεί η ομάδα και να παλέψει με βάση τις αρχές και τη φιλοσοφία της. Πρέπει να ανταποκριθεί και ο τεράστιος κόσμος μας, τον οποίο περιμένουμε να γεμίσει το ΟΑΚΑ και να μας στηρίξει. Να μας στηρίξει για άλλη μια φορά, με τη φωνή του και την κόσμια συμπεριφορά του, όπως συνέβη και στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο. Μην δώσει αφορμή για το παραμικρό. Φτάνει και περισσεύει η φωνή του για να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί στο πρώτο εντός έδρας ντέρμπι στην Βasket League», τόνισε ο σέντερ της «Ένωσης».

«Σε ό,τι με αφορά δεν θα είναι πρωτόγνωρη η εμπειρία μετά από τόσα χρόνια στα γήπεδα της Α1. Έχω αντιμετωπίσει ξανά με τον Ολυμπιακό. Για μένα είναι κάτι σημαντικό, ωστόσο, αυτό το ματς, και ως ΑΕΚτζή και ως αθλητή, καθώς ήταν ένας εκ των λόγων που είχα πει το "ναι" πέρσι στην πρόταση της "Βασίλισσας". Να επιστρέψω μαζί της στην Α1 και κατόπιν να βιώσω τέτοιες μοναδικές εμπειρίες», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: