Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Αυλωνίτης: «Δεν έχουμε άλλα περιθώρια»

Προβληματισμένος μετά την ισοπαλία του Ολυμπιακού στην Τρίπολη, απέναντι στον Αστέρα, παρουσιάστηκε ο Τάσος Αυλωνίτης τονίζοντας πως η ομάδας δεν έχει περιθώρια για νέες απώλειες.

Αυλωνίτης: «Δεν έχουμε άλλα περιθώρια»
Στην επιθετική αναποτελεσματικότητα, παρά την γενικότερη πρωτοβουλία, απέδωσε την ισοπαλία του Ολυμπιακού στην Τρίπολη ο Τάσος Αυλωνίτης. Ο αμυντικός των «ερυθρόλευκων», μιλώντας μετά το τέλος του ματς, τόνισε πως μετά τη βαθμολογική απώλεια απέναντι στον Αστέρα η ομάδα δεν έχει περιθώρια για νέα στραβοπατήματα στα επόμενα ματς.

Τέλος, τόνισε πως ο Ολυμπιακός αν παρουσιαστεί με το καλό του αγωνιστικό πρόσωπο έχει ελπίδες για θετικό αποτέλεσμα στο ματς της Τρίτης απέναντι στην Γιουβέντους.

Αναλυτικά:

«Έγιναν πολλές μάχες στον αγωνιστικό χώρο, ειδικά στο χώρο του κέντρου περισσότερο, εμείς είχαμε την πρωτοβουλία και την κατοχή των κινήσεων, αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Κοιτάμε την συνέχεια, δεν έχουμε περιθώριο να αφήσουμε άλλους βαθμούς εντός και εκτός έδρας και θα πρέπει να τα καταφέρουμε για να πάρουμε το πρωτάθλημα που είναι ο στόχος μας».

Πως εξηγείς πως δεν ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την αριθμητική του υπεροχή που είχε για πολλή ώρα στον αγωνιστικό χώρο;

«Όντως ο Αστέρας ήταν με 10 παίκτες για σχεδόν ένα ημίχρονο, όμως αυτό τους συσπείρωσε και τους έκανε να κοιτάξουν τα μετόπισθεν, πράγμα που έκανε δύσκολο το έργο το δικό μας. Κλείστηκαν καλά πίσω, δεν απειληθήκαμε σε κανένα σημείο του αγώνα, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και ήταν δύσκολο για εμάς να ανοίξουμε την άμυνα του Αστέρα».


Το παιχνίδι της Τρίτης είναι τελείως διαφορετικό. Συμφωνείς;

«Ναι είναι άλλος θεσμός, είναι διαφορετικό το επίπεδο. Νομίζω ότι αν είμαστε αυτοί που πρέπει, με το πρόσωπο που έχουμε δείξει στο UEFA Champions League, θα πάρουμε κάτι θετικό στο Τορίνο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: