Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Λαζαρίδης: «Δεν κοιτάμε μόνο τον Μπεργκ»

Την προσοχή συνολικά στον Παναθηναϊκό και όχι στον Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος επέστρεψε μεσοβδόμαδα, επέστησε ο Νίκος Λαζαρίδης εν όψει του αποψινού ματς του Ατρομήτου στη Λεωφόρο.

Λαζαρίδης: «Δεν κοιτάμε μόνο τον Μπεργκ»
Αναγνωρίζοντας ότι ο Μάρκους Μπεργκ είναι καλός παίκτης, ο Νίκος Λαζαρίδης υποστήριξε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του στον Ατρόμητο πρέπει να προσέξουν συνολικά τον Παναθηναϊκό και να μην σταθούν μόνο στον Σουηδό φορ.

«Δεν κοιτάμε μόνο έναν παίκτη, αλλά ολόκληρη την ομάδα του αντιπάλου. Πρέπει να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα», τόνισε ο 35χρονος στόπερ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο έμπειρος αμυντικός στο Novasports

Για το γεγονός ότι, αν και αμυντικός, μπορεί και σκοράρει:

«Αυτό είναι και θέμα τύχης. Το θέμα είναι η ομάδα να κερδίζει και το ποιος σκοράρει είναι το τελευταίο. Για αυτό παλεύουμε κάθε αγωνιστική. Εδώ και λίγο καιρό δεν έχουμε την τύχη με το μέρος μας. Σιγά-σιγά θα βρει η ομάδα ρυθμό και θα επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα».

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό:

«Έχει δυσκολίες αυτό, πόσω μάλλον όταν παίζεις μέσα στη Λεωφόρο. Έχουμε δείξει όμως τα τελευταία χρόνια ότι κοιτάμε κάθε αντίπαλο και στα μάτια και θα πάμε εκεί για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για το αν φοβούνται κάτι:

«Όχι, δε μας φοβίζει κάτι. Έχουμε αποδείξει ότι δεν μας φοβίζουν έδρας και οι οπαδοί των αντιπάλων μας. Εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Για την απουσία του Γιάννη Αναστασίου, λόγω της τιμωρίας του:

«Όταν δεν έχεις τον προπονητή στον πάγκο, τα πράγματα είναι λίγο περίεργα, αλλά δεν νομίζω ότι έχει μεγάλη σημασία».

Για την επάνοδο του Μάρκους Μπεργκ:

«Είναι καλός παίκτης. Πρέπει να τον περιορίσουμε. Επιστρέφει μετά από αρκετό καιρό, δεν νομίζω ότι θα είναι 100%. Δεν κοιτάμε μόνο έναν παίκτη, αλλά ολόκληρη την ομάδα του αντιπάλου. Πρέπει να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα».

Για το πότε θα φτάσει στην επιθυμητή κατάσταση:

«Αυτή τη στιγμή δεν μας λείπει κάτι σαν ομάδα. Έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Έχουμε πρόβλημα στην τελική προσπάθεια και αυτό δουλεύουμε καθημερινά, ώστε να μπορέσουμε να πετύχουμε περισσότερα τέρματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: