Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Το αυτονόητο...!!

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog του στο gazzetta.gr για την σημασία που πρέπει πλέον να δοθεί στο αγωνιστικό και την επίτευξη της ανόδου.
Ο ΑΡΗΣ έχει την ευκαιρία αύριο με νίκη επί της  Δόξα Δράμας να πάει στον ένα πόντο την διαφορά από τον Πανσερραικό, καθώς η ομάδα των Σερρών για δευτερο συνεχόμενο παιχνίδι...γκέλαρε με ισοπαλία εντός έδρας.
ADVERTISEMENT
Βασικά αυτό είναι και το ζητούμενο. Να ασχοληθούμε επιτέλους με το ποδόσφαιρο και το πως η ομάδα θα πάρει τους βαθμούς που θα την φέρουν στην Β εθνική με στόχο την επάνοδο στην μεγάλη κατηγορία. Να ξεφύγουμε από πληρωμές ή απληρωσιές, χρέη, εκκαθαρίσεις και κάθε λογής δικαστήρια (με αυτά ας ασχοληθούν οι νομικοί), προέδρους, παραπροέδρους, παιχνίδια εξουσίας, ΔΣ, ΑΣ, ΚΜΑ κτλ!
Ήταν η πρώτη εβδομάδα μετά από καιρό που η μία είδηση αφορούσε την στελέχωση ενός ποδοσφαιρικού πόστου με τον Γιάννη Τοπαλίδη να αναλαμβάνει την θέση του τεχνικού διευθυντή. Το πρωί της Κυριακής θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη ο νέος προπονητής Πάουλο Κάμπος. Είναι δεδομένο ότι εφόσον ο ΑΡΗΣ έχει ηρεμία, αυτομάτως θα είναι και το πρώτο φαβορί για την άνοδο. Αυτό όμως σε κάθε περίπτωση πρέπει να το αποδεικνύει μέσα στο γήπεδο και από τον Ιανουάριο με επιβεβλημένη την ενίσχυση από την μία να σφραγίσει την άνοδο και από την άλλη να προγραμματίζει για την επόμενη σεζόν στην Β εθνική. Αν μία φορά ο σύλλογος απλοποιήσει την καθημερινότητα και την λειτουργία του θα κάνει πολύ πιο εύκολη και την υπόθεση άνοδος που πρέπει να θεωρείται αυτονόητη.
ΥΓ1 Οι φοβερές τοποθετήσεις του Βίκτωρα Μητρόπουλου στο LIBERO 107,4 ότι οι διοικήσεις του ΠΑΟΚ όλα τα προηγούμενα χρόνια επί Κόκκαλη ήταν φίλα προσκείμενες στον Ολυμπιακό, φυσικά πέρασαν στα ψιλά. Μάλλον ο Βίκτωρας και ο Θωμάς δεν ήξεραν τι γίνονταν τόσα χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αν βέβαια έλεγε ΠΑΟΚ για πρωταθλητής θα ήταν πρωτοσέλιδο. Η αλήθεια όμως...πονάει, δεν πουλάει στην Θεσσαλονίκη!
ΥΓ2 Σάββατο σήμερα και ακόμα στο τεράστιο ελληνικό πρωτάθλημα δεν ξέρουμε αν ο ΑΡΗΣ μηδενίστηκε στο ματς με τον ΠΑΟΚ ή όχι. Λέτε να περιμένουμε όπως κάποτε με τη Νίκη Βόλου;
ΥΓ3 Ο Νοέμβρης είναι πολύ δύσκολος για τον ΑΣ και χρειάζεται τεράστια προσπάθεια από τον Π. Ζουμπουρίδη και τους συνεργάτες του. Και δεν αναφέρομαι στα...τρέχοντα έξοδα, αλλά στα...έκτακτα που για να μην οδηγήσουν σε μη αναστρέψιμη κατάσταση πρέπει να υπάρξει σωστός (νομικά) χειρισμός.
*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: