Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Τσαουσίδης: «Προετοιμαστήκαμε χωρίς προπονητή…»

Πολύ δύσκολο ήταν το έργο του Πανελευσινιακού, από τη στιγμή που έμεινε χωρίς προπονητή, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Λευτέρης Τσαουσίδης μετά την ήττα από τον Κολοσσό Ρόδου.

Τσαουσίδης: «Προετοιμαστήκαμε χωρίς προπονητή…»
Σίγουρος πως ο Πανελευσινιακός θα βρει το… δρόμο του εμφανίστηκε ο Λευτέρης Τσαουσίδης, ο οποίος εκτελούσε χρέη υπηρεσιακού προπονητή στην ήττα από τον Κολοσσό Ρόδου.

«Συγχαρητήρια στον Κολοσσό για τη νίκη του. Είναι μία ομάδα που έχει πολύ καλή παράδοση στην έδρα του. Εμείς, όπως ξέρατε, είχαμε σημαντικές εξελίξεις μέσα στην εβδομάδα και αναγκαστήκαμε να προετοιμαστούμε χωρίς προπονητή γι’ αυτό το ματς μέσα σε λίγες μέρες. Πριν το ματς αναλύσαμε τα σημεία στα οποία υπερτερούσαμε και μέχρι το 32’-33’ ήμασταν στο παιχνίδι, χωρίς να είμαστε καλοί. Μέχρι που χάσαμε τη συγκέντρωσή μας, όπου μας επηρέασαν δύο ανάποδα σφυρίγματα που δόθηκαν. Τέλος, θα ήθελα να πω πως όποιος προπονητής και να έρθει στον Πανελευσινιακό, αυτή τη ομάδα έχει και παρόν και μέλλον. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόουτς Σκαραφίγκα για τη συνεργασία που είχαμε τα τελευταία τρία χρόνια», δήλωσε ο Λευτέρης Τσαουσίδης.

Ο Δήμος Αβραμίδης από τη μεριά του είπε: «Ήταν μία δύσκολη εβδομάδα για εμάς, ύστερα από την παραίτηση του προπονητή, αλλά εμείς ήρθαμε στη Ρόδο με στόχο να παλέψουμε για τη νίκη απέναντι σε μία καλή και αξιόλογη ομάδα. Για περίπου 32 με 33 λεπτά ήμασταν καλοί, αλλά μετά ο Κολοσσός ήταν καλύτερος, αύξησε τη διαφορά και έφτασε στη νίκη. Θα ήθελα να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Κολοσσό. Εμείς, τώρα θα προετοιμαστούμε για το δύσκολο ματς της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στην ΑΕΚ, για την προσπάθεια που κάνουμε για τη σωτηρία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: