Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Παπαδόπουλος: «Δύσκολο το παιχνίδι με Εργοτέλη»

Μόνο εύκολο δεν θα είναι το έργο του ΠΑΟΚ στην έδρα του Εργοτέλη, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος εν όψει της σημερινής αναμέτρησης.

Παπαδόπουλος: «Δύσκολο το παιχνίδι με Εργοτέλη»
Για το σημερινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο Στάδιο μίλησε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος.

«Πρέπει να δείξουμε τη σταθερότητα που έχουμε στο πρωτάθλημα και να τρέξουμε περισσότερο από τον αντίπαλο», τόνισε ο έμπειρος επιθετικός.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο διεθνής άσος στο Novasports

Για τα ματς με ΠΑΣ και Εργοτέλη:

«Το παιχνίδι με τον ΠΑΣ πέρασε. Έχουμε ένα δύσκολο αγώνα την Κυριακή με τον Εργοτέλη. Είδαμε τα λάθη κόντρα στον Γιαννιώτες και πρέπει να τα διορθώσουμε με τη βοήθεια του προπονητή. Πρέπει να μαζέψουμε τις δυνάμεις μας, να δείξουμε την ποιότητα μας και να πάμε για τη νίκη στην Κρήτη».

Για τις μεταπτώσεις μεταξύ των διοργανώσεων:

«Είναι πολλά τα παιχνίδια. Σίγουρα σε κάποια παιχνίδια φαίνεται η κούραση. Μπορούσαμε να κερδίσουμε τον ΠΑΣ. Πρέπει να έχουμε καθαρό μυαλό και να διαχειριστούμε σωστά τις συνεχόμενες αναμετρήσεις».

Για την προσωπική του παρουσία στον ΠΑΟΚ:

«Νιώθω δικαιωμένος για την επιλογή μου και θέλω να δείξω πράγματα. Μπαίνω σιγά-σιγά σε ρυθμούς αγώνων. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και στη συνέχεια και να συνεχίσουμε έτσι στο πρωτάθλημα που είναι ο βασικός μας στόχος και να αρχίσω να βοηθάω κι εγώ περισσότερο».

Για την ομάδα του Εργοτέλη και την αναμέτρηση στο Παγκρήτιο:

«Έχω παρακολουθήσει τον Εργοτέλη σε ολά τα παιχνίδια του. Ξέρω τον προπονητή του και τις ιδέες του. Είναι σε καλή κατάσταση και θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να δείξουμε τη σταθερότητα που έχουμε στο πρωτάθλημα και να τρέξουμε περισσότερο από τον αντίπαλο. Να δείξουμε την ποιότητα μας και να πάρουμε τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: