Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Ατλέτικο… με στιλ!!

Απολαυστικό παιχνίδι προσέφεραν Ατλέτικο Μαδρίτης και Κόρδοβα! Με την πρώτη βέβαια να επιβεβαιώνει την ανωτερότητά της και να παίρνει τη νίκη με σκορ 4-2, που την διατήρησε σε απόσταση βολής!

Ατλέτικο… με στιλ! (video)
Τέταρτη σερί νίκη για την Ατλέτικο Μαδρίτης που σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι με έξι γκολ επικράτησε 4-2 της Κόρβοδα και έφτασε στους 23 βαθμούς.

Το αυτογκόλ του Λούσο στο 43' έδειξε να λύνει το γόρδιο δεσμό για τους πρωταθλητές Ισπανίας, ωστόσο προσωρινά υπήρξε «απάντηση» απ' τους φιλοξενούμενους, όταν ο Ζιλάς ισοφάρισε στο 53'!

Κι εκεί που το Βιθέντε Καλντερόν είχε αρχίσει να αγχώνεται, ήρθε ο Γκριζμάν πέντε λεπτά αργότερα να δώσει ξανά προβάδισμα στους γηπεδούχους. Στο 62' ο Μάντζουκιτς «κλείδωσε» για τα καλά το τρίποντο, ενώ στο 80' ήταν η σειρά του Γκαρθία να χριστεί σκόρερ και να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του Σιμεόνε.

Τρία λεπτά πριν το φινάλε ο Ζιλάς κατάφερε να σημειώσει και δεύτερο γκολ, να διαμορφώσει το τελικό 4-2 και να μειώσει το εύρος της ήττας των νεοφώτιστων οι οποίοι παραμένουν μέσα στη ζώνη του υποβιβασμού. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: