Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

«Θα ήθελα να είχαμε περισσότερους βαθμούς»

«Θα ήθελα να είχαμε περισσότερους βαθμούς»
Επιμένει στο 4-3-3 ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, όπως φαίνεται από τις δηλώσεις που έκανε την παραμονή του αγώνα της Μίλαν με την Άντερλεχτ για την 5η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο τεχνικός των «ροσονέρι» παραδέχτηκε πως θα ήθελε να είχε περισσότερους βαθμούς, χαρακτήρισε, ωστόσο, καλό το γεγονός πως η ομάδα του θα αντιμετωπίσει τους Βέλγους γνωρίζοντας το αποτέλεσμα του αγώνα της Ζενίτ με την Μάλαγα.

Από την αρχή της χρονιάς, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι τόνιζε πως αντιμετωπίζει το κάθε ματς ξεχωριστά, περιμένοντας το τέλος της περιόδου για να κάνει… ταμείο. Η ανάγκη να δημιουργήσει σχεδόν από το μηδέν μια ανταγωνιστική ομάδα, τον υποχρέωνε να κρατάει στάση αναμονής και να μην χαρακτηρίζει κανένα ματς «καθοριστικό». Αυτή τη στάση συνεχίζει να κρατάει και πριν το ματς της Μίλαν με την Άντερλεχτ για το Τσάμπιονς Λιγκ, όπως φάνηκε από όσα δήλωσε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου της παραμονής του αγώνα.

«Θα είναι ένα δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι. Δεν είναι καθοριστικό, αφού υπάρχει ακόμα ένα ματς. Πρέπει να αγωνιστούμε χωρίς να σκεφτόμαστε την τελευταία αγωνιστική και αποφεύγοντας να κάνουμε υπολογισμούς», είπε ο Αλέγκρι.

Προβλέψεις για το ποιος θα πάρει το δεύτερο εισιτήριο για τη φάση των «16» μπορούν να γίνουν; «Από την αρχή είχα πει πως ο όμιλος είναι ισορροπημένος. Βλέπετε πως υπάρχουν τρεις ομάδες που διεκδικούν τη δεύτερη θέση. Όλες έχουν πιθανότητες, άλλη περισσότερες, άλλη λιγότερες. Θα ήθελα να είχαμε 9 βαθμούς, αλλά ακόμα υπάρχουν δύο ματς για να φτάσουμε στην πρόκριση. 180 λεπτά που θα κρίνουν τα πάντα, με το τελευταίο παιχνίδι στην έδρα μας. Είμαστε αισιόδοξοι», υπογράμμισε ο προπονητής της Μίλαν.

Η Ζενίτ αντιμετωπίζει τη Μάλαγα νωρίτερα. Αποτελεί πλεονέκτημα το γεγονός αυτό; «Είναι καλό που θα γνωρίζουμε το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα, αλλά δεν θα κρίνει την απόδοσή μας. Μην ξεχνάτε πως σε παρόμοια κατάσταση είναι και η Άντερλεχτ, οπότε μπορεί να αποτελέσει πλεονέκτημα και για αυτούς.»

Ποιο σύστημα προτίθεστε να χρησιμοποιήσετε; «Επιμένω στο 4-3-3. Μας ταιριάζει περισσότερο και μας δίνει εγγυήσεις. Ελπίζω να δικαιωθώ», απάντησε λακωνικά ο Αλέγκρι.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: