Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Ήθελε και πήρε εκδίκηση!!

Ήθελε και πήρε εκδίκηση
Περήφανος για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που χρησιμοποίησε και τον έβγαλαν ασπροπρόσωπο, δήλωσε ο προπονητής της Λιλ, Ρούντι Γκαρσία, μετά την εκτός έδρας νίκη της ομάδας του με 2-0 επί της ΜΠΑΤΕ Μπόρισοφ για την 5η αγωνιστική του 6ου ομίλου του Champions League. «Θέλαμε να πάρουμε εκδίκηση για την ήττα μας στην πρεμιέρα. Να δείξουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε εδώ και το κάναμε» τόνισε.

«Ήταν πραγματικά κρίμα, που δεν μπορέσαμε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας, να κερδίσουμε με 3-0 και να διατηρήσουμε τις ελπίδες μας για την τρίτη θέση που οδηγεί στο Europa League. Αλλά ακόμη κι έτσι, πως μπορώ να μην είμαι περήφανος για τους νεαρούς παίκτες μου απόψε; Όλοι ανταποκρίθηκαν και με το παραπάνω στις προσδοκίες μου και αυτό ήταν πολύ ικανοποιητικό» τόνισε και πρόσθεσε:

«Ήταν σημαντικό για μας να πάρουμε τους πρώτους μας βαθμούς στο Champions League. Μην ξεχνάτε, άλλωστε, ότι η εντός έδρας ήττα της πρεμιέρας από τη ΜΠΑΤΕ, μας έβαλε σε… μπελάδες στη διοργάνωση. Θέλαμε να πάρουμε εκδίκηση. Να δείξουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε εδώ και το κάναμε. Επιπλέον, αυτή ήταν η καλύτερη δυνατή προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής με τη Μαρσέιγ για το πρωτάθλημα».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: