Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Πέλκας: «Ψηλά το κεφάλι»

Δηλώσεις στο περιθώριο εκδήλωσης στο PAOK Mega Store, έκανε ονεαρός παίκτης του "δικεφάλου", Δημήτρης Πέλκας, ο οποίος υπογράμμισε πως η ήττα από τον Παναθηναϊκό πίκρανε την ομάδα, ενώ μία νίκη επί του Ολυμπιακού θα δημιουργήσει άλλα δεδομένα για τους "ασπρόμαυρους".

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Εχουμε μπροστά μας το ματς με τον Ολυμπιακό, είναι και αυτό ένα ματς στην σειρά των αγώνων πρωταθλήματος αλλά σίγουρα είναι ιδιαίτερο, είναι ένα ντέρμπι με τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας.

Η ήττα με τον Παναθηναικό μας πίκρανε πολύ, δουλεύουμε όλη την εβδομάδα και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε και αν είμαστε συγκεντρωμένοι θα πετύχουμε το καλύτερο δυνατό".

Για το τι είπαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ στα αποδυτήρια μετά το ματς με τον Παναθηναικό: "Πρέπει να έχουμε ψηλά το κεφάλι, να δουλεύουμε και να δίνουμε το καλύτερο στη συνέχεια".

Για το τι έλειψε από το ματς με τον Παναθηναικό: "Είχαμε έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης σε κάποια σημεία, δεν είχαμε το απαιτούμενο πάθος. Ηταν ένα ντέρμπι ανεξαρτήτως από το ότι ο Παναθηναικός δεν ήταν στα καλά του. Με τον Ολυμπιακό πρέπει να βγάλουμε πιο πολύ πάθος και να δείξουμε πως θέλουμε μόνο την νίκη. Πρέπει να συνεχίσουμε την καλή μας πορεία για να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω".

Για το αν αλλάζει κάτι σε περίπτωση νίκης στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: "Αν νικήσουμε θα υπάρχουν άλλα δεδομένα, θα είμαστε πιο κοντά στον Ολυμπιακό και θα πλησιάσουμε στην πρώτη θέση. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη...".

Για την δική του χρονιά: "Είναι ένα πρωτοφανές πράγμα για μένα, τώρα μπαίνω στον ποδοσφαιρικό χάρτη. Πρέπει να δουλεύω για να παίρνω ευκαιρίες από τον προπονητή μου και να δείξω ότι αξίζω να έχω θέση στην ομάδα. Πρέπει να δείχνω πως βελτιώνομαι".



πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: