Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Αναστάτωση με Αναστασίου

Η ακατάσχετη προπονητολογία η οποία κυριαρχεί τις τελευταίες ώρες και η οποία προέρχεται από τα γραφεία της οδού Αλκμήνης (!) ,έχει προκαλέσει τρομερή αναστάτωση στον Αρη. Παρά τις χλιαρές διαψεύσεις, το σίγουρο είναι πως εκ νέου επαφή με τον Γιάννη Αναστασίου έχει γίνει. Ο Αντώνης Ζαμπέτας, είναι ο άνθρωπος που έχει αναλάβει τον ρόλο των διαπραγματεύσεων μαζί του και πλέον το σενάριο να γίνει η ανατροπή και η ομάδα να πάει με προπονητή τον πρώην παίκτη του Αγιαξ στην Κομοτηνή, δεν είναι εντελώς απίθανο! 
Βεβαίως, η απομάκρυνση από τον Πλατανιά του Γιάννη Χατζηνικολάου, δημιουργεί ένα ακόμη δεδομένο, το οποίο, πάντως, τούτη την ώρα βρίσκεται σε δεύτερο πλάνο.
Το τι ακριβώς θα συμβεί, είναι κάτι που θα φανεί εντός της ημέρας, ίσως και κατά τη διάρκεια της μεσημεριανής επαφής με τους «παλιούς» της ομάδας (Παπαστεριανό, Καναφέρη, Βελλίδη, Καπετάνο και Παπαζαχαρία). Δεν αποκλείεται, δηλαδή, σε αυτό το τετ-α-τετ να τους ανακοινωθεί το τι μέλλει γενέσθαι στο θέμα του προπονητή και ποιος θα είναι (τελικά) ο άνθρωπος που θα τους καθοδηγήσει από τον πάγκο, στη Θράκη.
Όλα τα ενδεχόμενα είναι αυτή τη στιγμή ανοιχτά..   novasports gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: