Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Εμπιστεύεται τον Ντελνέρι ο Πρετσιόζι!!

Εμπιστεύεται τον Ντελνέρι ο Πρετσιόζι
Τη στήριξή του στο Τζίτζι Ντελνέρι εξέφρασε ο Ενρίκο Πρετσιόζι. Ο πρόεδρος της Τζένοα μιλώντας στην «Gazzetta dello sport» τόνισε πως ο προπονητής θα παραμείνει στη θέση του ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα, ενώ ο ίδιος υπογράμμισε πως αν βρεθεί αγοραστής θα παραχωρήσει την ομάδα, αλλιώς θα συνεχίσει να παλεύει για να την δει να φτάνει εκεί που αξίζει.

Έξι συνεχόμενες ήττες. Ήττα και στο ντέρμπι από τη Σαμπντόρια. Τελευταία θέση στη βαθμολογία. Στοιχεία που θα έθεταν υπό αμφισβήτηση κάθε προπονητή. Όχι, όμως, τον Τζίτζι Ντελνέρι, αφού ο πρόεδρος της Τζένοα, Ενρίκο Πρετσιόζι, αναγνωρίζει πως φέρει τις λιγότερες ευθύνες για την κακή κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να απολυθεί ο Ντελνέρι. Κατάφερα να συμφωνήσω με ένα σημαντικό τεχνικό και δεν σκοπεύω να διαλύσω τη συμφωνία αυτή. Μπορεί να έχουμε υποστεί 6 συνεχόμενες ήττες, μπορεί ο Ντελνέρι να έχει χάσει και τα 5 ματς που καθόταν στον πάγκο, σας διαβεβαιώνω πως θα μείνει στη θέση του και φέτος και του χρόνου. Δεν είναι αυτός ο υπαίτιος για την κατάσταση. Ας διαμαρτύρονται οι οπαδοί. Δικαίωμά τους είναι, ιδίως μετά από εμφανίσεις όπως αυτή στο ντέρμπι. Αλλά εγώ ξέρω ποιο είναι αυτό που χρειάζεται η ομάδα», σημείωσε ο Πρετσιόζι.

Μιλάτε σαν να πρόκειται να μείνετε για χρόνια, αν και φήμες θέλουν να πουλάτε την ομάδα. «Αν βρεθεί αγοραστής, την δίνω. Αλλά μέχρι τότε θα παλέψω να την ανεβάσω εκεί που αξίζει να βρίσκεται. Όταν το πλοίο βρίσκεται στη μέση μιας καταιγίδας, δεν το εγκαταλείπω. Οι φίλοι μας να είναι σίγουροι, θα δουν τη Τζένοα εκεί που ονειρεύονται», απάντησε ο πρόεδρος της ομάδας.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: