Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Θα ακούει Τσιώλη και θα… τρέχει!!

Θα ακούει Τσιώλη και θα… τρέχει
Λίγοι προπονητές μπορούν να καυχιούνται πως έχουν πάρει τον αέρα του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Με σχεδόν εικοσαετή θητεία στους ελληνικούς πάγκους και οκτώ πρωταθλήματα, άλλωστε, δεν είναι εύκολο… Όμως ο Σάκης Τσιώλης φαίνεται πως έχει πάρει τον αέρα του Σερβοέλληνα τεχνικού. Το www.sport-fm.gr αποδεικνύει γιατί…

Η χθεσινή νίκη του Αστέρα Τρίπολης επί του Ατρομήτου με 3-0 ήταν η τρίτη σε ισάριθμα εντός έδρας ματς και μάλιστα με τρεις διαφορετικές ομάδες, που έχει πανηγυρίσει ο Καρδιτσιώτης απέναντι στον Σερβοέλληνα τεχνικό.

Η αρχή έγινε στις 30 Νοεμβρίου του 2003, όταν βρισκόμενος στον πάγκο του Πανηλειακού είχε οδηγήσει την ομάδα του στο 1-0 απέναντι στην ΑΕΚ στον Πύργο για τη δωδέκατη αγωνιστική με τέρμα του Θωμαΐδη στο 60’.

Στις 26 Σεπτεμβρίου του 2010, για την τέταρτη αγωνιστική, ο Ολυμπιακός Βόλου του Σάκη Τσιώλη νικούσε 3-1 την «Ένωση» (9' Σανκαρέ, 83' Μπρέσκα, 90΄Ουμπίδες-56'Λυμπερόπουλος) οδηγώντας τον Ντούσαν Μπάγεβιτς στην παραίτηση από τον κιτρινόμαυρο πάγκο.

Χθες ήταν η σειρά του Αστέρα να πληγώσει, με τον Σάκη Τσιώλη στον πάγκο, τον Ντούσαν Μπάγεβιτς με το 3-0 επί του Ατρομήτου στην Τρίπολη (14' Μπαρτολίνι, 25', 57' Ναβάρο). Η ήττα αυτή βάρυνε το κλίμα για τον 64χρονο τεχνικό, που έχει βρει τον δάσκαλό του…



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: