Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

«Θα γράψω ιστορία στη Νάπολι»

«Θα γράψω ιστορία στη Νάπολι»
Ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στην εφημερίδα «Il Mattino» ο Έντινσον Καβάνι, στην οποία φάνηκε ο επαγγελματισμός του, η εκτίμηση που τρέφει για τον Βάλτερ Ματζάρι, η φιλοδοξία του να αναδειχτεί πρώτος σκόρερ, αλλά και η επιθυμία του να γράψει τη δική του ιστορία στην ομάδα του ιταλικού Νότου. Ο Καβάνι δεν θέλησε να αποκαλύψει τα μελλοντικά του σχέδια, αλλά επανέλαβε πως η ζωή του στη Νάπολη είναι όμορφη και ενδιαφέρουσα.

Αποτελεί το μεγάλο όπλο της Νάπολι, στην προσπάθειά της να αμφισβητήσει τα πρωτεία της Γιουβέντους στο Καμπιονάτο, αλλά και να κάνει μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Ο Έντινσον Καβάνι είναι ένας από τους σπουδαιότερους επιθετικούς του κόσμου και φροντίζει να το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία, όπως έκανε με τα 4 γκολ που σημείωσε στην Ντνιέπρ για το Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Ουρουγουανός παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στην εφημερίδα «Il Mattino» και εξέφρασε την εκτίμησή του για τον Βάλτερ Ματζάρι. «Η ομάδα, αλλά και η πόλη ολόκληρη, χρωστάει πολλά στον Ματζάρι. Ο τρόπος που εργάζεται είναι μοναδικός. Καταφέρνει να πάρει από τον κάθε ποδοσφαιριστή το μάξιμουμ. Η πορεία της Νάπολι είναι αποτέλεσμα της παρουσίας του στον πάγκο της ομάδας», είπε ο Καβάνι.

Εσύ πόσα χρωστάς στον Ματζάρι; «Πολλά. Πίστεψε στις δυνατότητές μου από νωρίς και δούλεψε για να με βελτιώσει. Αυτό φαίνεται από τα πολλά γκολ που έχω πετύχει εδώ. Αυτό που είμαι είναι αποτέλεσμα των δικών του συμβουλών και της δικής μου δουλειάς, αφού προπονούμαι πάντα σκληρά, για να κρατώ σε άψογη κατάσταση το σώμα μου.»

Με τα δικά σου γκολ η Νάπολι μπορεί να διεκδικήσει το «σκουντέτο»; «Η Γιουβέντους είναι η καλύτερη ομάδα, έχει κάτι περισσότερο από κάθε άλλη. Ακολουθούμε εμείς, η Ίντερ, η Φιορεντίνα, η Λάτσιο. Αν έχουμε την ευκαιρία να τους απειλήσουμε, θα το κάνουμε. Για ένα είμαι σίγουρος, δεν θα τα παρατήσουμε ποτέ, ούτε στην Ιταλία, ούτε στην Ευρώπη», απάντησε ο Καβάνι.

Ποια είναι τα μελλοντικά σου σχέδια; «Θέλω να κερδίσει τίτλους η Νάπολι, να βγω πρώτος σκόρερ και να συνεχίσω να ζω τη ζωή μου στην όμορφη Νάπολη. Είμαι ευτυχισμένος και εγώ και η οικογένειά μου εδώ. Μην με ρωτάτε για μεταγραφή. Έχω ακόμα να κάνω πολλά για να μπω στην ιστορία του συλλόγου», απάντησε ο φιλόδοξος Ουρουγουανός.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: