Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Καλαϊτζίδης: «Ένα επίπεδο καλύτεροι σε κάθε ματς»

Ο νέος προπονητής της Βέροιας, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» όπου αναφέρθηκε στην επιστροφή του στη «βασίλισσα» αλλά και τους στόχους της ομάδας.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την επιστροφή του στο «τιμόνι» της Βέροιας:
«Τα προηγούμενα χρόνια είναι οδηγός για μένα. Είναι σημαντικό το ότι είμαστε γνωστοί και ξέρουμε πλέον το πόσο ωφέλιμος είναι ο ένας για τον άλλον. Έτσι θα επιτευχθεί πιο εύκολα ο στόχος. Είναι καλή η χημεία μας και όλα αυτά είναι ένα καλό υπόβαθρο για ανάλογη συγκομιδή και καλή βαθμολογική παρουσία.»

Για το συχνές αλλαγές προπονητή στην Ελλάδα:
«Είναι γνωστό πως δεν είναι το καλύτερο να αλλάζει μια ομάδα προπονητές αλλά αυτό στην Ελλάδα είναι καθημερινότητα. Το να χρεώνουν στον προπονητή όταν μια ομάδα δεν παει καλά είναι η πιο εύκολη απόφαση και στην Ελλάδα την παίρνουμε συχνά. Κάθε στιγμή φεύγει και ένας προπονητής.»

Για τους στόχους της Βέροιας:
«Στόχος είναι φυσικά η παραμονή. Για να το πετύχεις πρέπει να κοιτάς να πάρεις τα δυνατά οφέλη σε κάθε αγώνα και να κάνεις την καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα που η δυναμική της να το επιτρέπει.
Δεν είναι ένας αγώνας αλλά τα υπόλοιπα 2/3 του πρωταθλήματος. Πρέπει να φτιάξεις μια ομάδα που να έχει τη δυναμική να παίρνει τα αποτελέσματα. Έτσι δούλευα πάντα εγώ. Να είμαστε σε κάθε αγώνα ένα επίπεδο καλύτεροι.»

Για το αν υπάρχει κάτι που να τον προβληματίζει:
«Η ομάδα έχει ικανά στελέχη. Θα μπορούσε να έχει καλύτερη παρουσία. Γνωρίζω τα μισά στελέχη της ομάδας. Κάποτε είχα προτείνει να παραμείνουν κάποιοι στην ομάδα που δε μείνανε. Αν προστίθενταν κι άλλοι σε αυτούς θα υπήρχε μια καλύτερη ομάδα ικανή για πιο πολλά.»







πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: