Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

«Δεν προκριθήκαμε ακόμη»

«Δεν προκριθήκαμε ακόμη»
Χαμηλούς τόνους θέλησε να κρατήσει στη Γιουβέντους ο Άντζελο Αλέσιο, παρά τη μεγάλη νίκη με 3-0 επί της Τσέλσι, που δίνει στη «Μεγάλη Κυρία» το προβάδισμα για την πρόκριση στους 16 του Champions League από τον 5ο όμιλο. «Ήταν μια σημαντική νίκη απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα, αλλά δεν προκριθήκαμε ακόμη» δήλωσε ο βοηθός του Αντόνιο Κόντε.

«Επιλέξαμε για τη βασική ενδεκάδα τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονταν στην καλύτερη κατάσταση. Οφείλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα για το παιχνίδι. Θέλαμε να διατηρήσουμε τον υψηλό μας ρυθμό σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και να αναγκάσουμε τον αντίπαλο να αμυνθεί. Φυσικά, παίζαμε με μια μεγάλη ομάδα, όπως η Τσέλσι και ήταν λογικό να έχει και εκείνη κάποιες ευκαιρίες» ήταν το πρώτο σχόλιο του Άντζελο Αλέσιο, που πρόσθεσε:

«Το τελευταίο παιχνίδι θα είναι εξόχως σημαντικό για μας, αφού δεν έχουμε προκριθεί ακόμη. Ωστόσο, θα πάμε να παίξουμε με τον τρόπο που το κάναμε απόψε. Κάναμε τα πάντα για να κερδίσουμε και ανταμειφθήκαμε με αυτό το σημαντικό τρίποντο. Και οι δύο ομάδες έχουν σπουδαίους ποδοσφαιριστές ήταν ένα όμορφο παιχνίδι. Θέλω, επίσης, να ευχαριστήσω τους οπαδούς μας. Τους ζητήσαμε να έρθουν και να δώσουν στην ομάδα την έξτρα ώθηση που χρειαζόταν και αυτό έκαναν. Γι’ αυτό δεν μπορούμε να μην πούμε ότι η συμβολή τους στη νίκη ήταν σημαντική».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: