Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Γιορέντε: «Κουράστηκα να απολογούμαι»

Γιορέντε: «Κουράστηκα να απολογούμαι»
Σε οριακό σημείο έχουν φτάσει οι σχέσεις του Φερνάντο Γιορέντε με την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Ο Ισπανός φορ δέχτηκε για άλλη μια φορά τα πυρά από τη διοίκηση της ομάδας, αυτή τη φορά επειδή δεν παρευρέθηκε σε μια συνέντευξη Τύπου.

Ο ίδιος δήλωσε πως κουράστηκε να βρίσκεται στο στόχαστρο του συλλόγου με την παραμικρή αφορμή.

Η ένταση μεταξύ του ποδοσφαιριστή και της ομάδας βρίσκει την αιτία της στην άρνηση του πρώτου να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Έκτοτε μια σειρά περιστατικών τον έχουν φέρει εκτεθειμένο απέναντι στους φίλους της ομάδας, με τελευταίο την άρνηση του να πάει στη συνέντευξη Τύπου ύστερα από τη χτεσινή προπόνηση.

Σύμφωνα με τον ίδιο ο λόγος ήταν το γεγονός ότι είχε ήδη αναλάβει μια άλλη υποχρέωση με τηλεοπτικό κανάλι. Ωστόσο, η διοίκηση της ομάδας δημοσιοποίησε το γεγονός, κατηγορώντας τον παίκτη για την στάση του.

Ο Γιορέντε εξήγησε σχετικά: «Δεν μπορώ να είμαι σε δύο μέρη ταυτόχρονα και δεν έδειξα απείθεια σε κανέναν. Με ειδοποίησαν αφού ήδη είχα κλείσει με το κανάλι και δεν μπορούσα να ακυρώσω.

Κουράστηκα να ζητάω συγνώμη συνεχώς. Τα όσα έχουν συμβεί με τον Μπιέλσα (σ.σ. τον είχε διώξει από την προπόνηση) είναι τα πιο δυσάρεστα που έχω ζήσει, όμως δεν νιώθω ανεπιθύμητος εδώ. Έχω ζήσει εξαιρετικά χρόνια εδώ και ελπίζω να με θυμούνται ως έναν παίκτη που έδωσε τα πάντα για την ομάδα»,
κατέληξε ο ο 27χρονος στράικερ.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: