Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Βιλανόβα: «Αποδείξαμε πόσο σπουδαίοι είμαστε»

Βιλανόβα: «Αποδείξαμε πόσο σπουδαίοι είμαστε»
Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση της Μπαρτσελόνα, που συνοδεύτηκε από νίκη 3-0 επί της Σπαρτάκ στη Μόσχα και πρόκριση στους «16» του Champions League από τον 7ο όμιλο, εμφανίστηκε ο προπονητής των «μπλαουγκράνα», Τίτο Βιλανόβα. «Δεν θέλαμε να παίζουμε την πρόκριση στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι» τόνισε μεταξύ άλλων.

«Έχοντας χάσει εκτός έδρας από τη Σέλτικ την προηγούμενη αγωνιστική, γνωρίζαμε όλοι τη σημασία του αγώνα. Δεν θέλαμε να παίζουμε την πρόκριση στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με τη Μπενφίκα. Οι παίκτες μου απέδειξαν απόψε πόσο σπουδαίοι είναι. Έχουν κερδίσει πολλά τρόπαια όλα αυτά τα χρόνια και έδειξαν ότι μπορούν να προσαρμοστούν σε κάθε περίσταση, είτε λέγεται κρύο, είτε δύσκολη επιφάνεια» τόνισε αρχικά και πρόσθεσε αναφερόμενος στον Λιονέλ Μέσι:

«Ο Λιονέλ Μέσι δεν παραλείπει να μας εκπλήσσει σε κάθε παιχνίδι με τη φιλοδοξία του και την θέληση του να κερδίσει και να βοηθήσει τους συμπαίκτες του. Πάντα μιλάμε για τα γκολ που πετυχαίνει, αλλά επίσης πρέπει να πούμε ότι και από τακτική άποψη είναι εξαιρετικός».




πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: