Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Άστραψε και βρόντηξε ο Σαββίδης!!

Οι πληροφορίες από τη Ρωσία και το περιβάλλον του Ιβάν Σαββίδη, μολονότι έρχονται με το σταγονόμετρο, αναφέρουν πως ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένος να βάλει τάξη στα θέματα αγωνιστικής πειθαρχίας της ομάδας μέχρι το τέλος κιόλας αυτού του χρόνου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες θεωρεί πως υπεύθυνοι για τα κρούσματα απειθαρχίας και την ανοχή τους είναι τόσο ο προπονητής όσο και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, που είναι από θέση αρμόδιοι για την εμπέδωση του σεβασμού της ομάδας, ωστόσο πιστεύει πως οι ίδιοι οι αθλητές είναι αυτοί που οφείλουν να αγωνίζονται για την ομάδα και να συμπεριφέρονται σαν άτομα ενός συνόλου.

Ο ίδιος είναι αποφασισμένος με νηφαλιότητα να αντιμετωπίσει τα φετινά περιστατικά και να συζητήσει και πάλι με τους υπευθύνους της ομάδας για το τι μέλει γενέσθαι. Η πρόθεση του Ιβάν Σαββίδη είναι εκπεφρασμένη και μολονότι στην ομάδα φαίνεται πως δεν έγινε επαρκώς κατανοητή, ο ίδιος είναι σε θέση να την επαναλάβει και να την επιβάλει στο σύνολο των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών αλλά και στο υπόλοιπο τιμ.



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: