Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Αρχίζει το rotation ο Ρότσα!!

Αρχίζει το rotation ο Ρότσα
Τα πολλά παιχνίδια που έχει να δώσει ο Παναθηναϊκός μέχρι τα Χριστούγεννα, αναγκάζουν τον Ρότσα να αρχίσει από τώρα τις αλλαγές στην αρχική σύνθεση της ομάδας του, ούτως ώστε οι «πράσινοι» να παρουσιάζονται «φρεσκαρισμένοι» στα ματς αυτά.

Από τρεις έως και πέντε ποδοσφαιριστές θα είναι διαφορετικοί στην ενδεκάδα του «τριφυλλιού» στην αναμέτρηση της Πέμπτης (20:00 sport-fm.gr) με την Μάριμπορ, συγκριτικά με αυτούς που ξεκίνησε ο Αργεντινός στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Πιο αναλυτικά, οι Μαρίνος, Τριανταφυλλόπουλος, Φορναρόλι, Χουχούμης, Λαγός και Χριστοδουλόπουλος εάν ξεπεράσει τον τραυματισμό του διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα.

Ο Καρνέζης δεν πρόκειται να βγει από την ενδεκάδα, αφού είναι σε παρατεταμένη περίοδο φόρμας και δεν υπάρχει κόπωση αφού είναι τερματοφύλακας. Στην άμυνα όμως, θα υπάρξουν και οι περισσότερες αλλαγές. Ο Μαρίνος θα είναι το δεξί μπακ στη θέση του Σεϊταρίδη, ο Τριανταφυλλόπουλος θα είναι το ένα στόπερ αντι του Βελάσκες, ο Βύντρα θα παραμείνει στη θέση του σαν κεντρικός αμυντικός και οι Χουχούμης-Σπυρόπουλος είναι οι δύο υποψήφιο για την θέση του αριστερού μπακ.

Στο κέντρο, οι Βιτόλο, Ζέκα και Σισοκό είναι και πάλι η επικρατέστερη τριάδα μετά την εξαιρετική τους χημεία στο ματς με τον «δικέφαλο του Βορρά» αν και οι Λαγός, Φουρλάνος θα παλέψουν για μία θέση με πιθανότερο, κάποιος εκ των δύο να ξεκουράσει κατά την διάρκεια έναν της βασικής τριάδας.

Στην τριάδα της επίθεσης, οι Μαυρίας, Κουίνσι θα είναι και πάλι στις πτέρυγες, εκτός αν την Τετάρτη προπονηθεί κανονικά ο Χριστοδουλόπουλος και πάρει την θέση του Γκανέζου. Στην κορυφή, ο Πετρόπουλος με τον Τοτσέ διεκδικούν την θέση επί ίσοις όροις. Ακόμη ένα σενάριο, λέει, πως ο Ρότσα μπορεί να επιλέξει το 4-4-2. Σε αυτή την περίπτωση, ο Φορναρόλι θα πάρει την θέση του Κουίνσι σαν περιφερειακός επιθετικός πίσω από τον φορ που θα χρησιμοποιήσει ο Αργεντινός. Και στα άκρα, θα πάιξουν οι Μαυρίας, Σισοκό.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: