Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Η πρωτοβουλία του Αγκάνθο

Ο Ισπανός μάζεψε τους συμπαίκτες του και τους μίλησε πριν την χθεσινή προπόνηση.Ο 31χρονος επιθετικός του ΑΡΗ αποδεικνύει ότι διαθέτει ηγετική προσωπικότητα και πήρε την πρωτοβουλία να βγει μπροστά να μιλήσει στους συμπαίκτες του συσπειρώνοντας τα αποδυτήρια.
Ηγετική προσωπικότητα δεν αρκεί να είσαι μόνο εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου, αλλά και εκτός. Και ο Νταβίντ Αγκάνθο αποδεικνύει ότι εκτός από καλός ποδοσφαιριστής και ηγέτης του φετινού ΑΡΗ θέλει να διαδραματίσει και ηγετικό ρόλο στα αποδυτήρια και να αποτελέσει τον… οδηγό για τους νεώτερους με την συμπεριφορά και τα λεγόμενά του.

Με δική του πρωτοβουλία λοιπόν πραγματοποιήθηκε χθες πριν από την προπόνηση στο Ρύσιο, συζήτηση μεταξύ των ποδοσφαιριστών μες αφορμή την κακή εικόνα με τα Γιάννινα και την δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ομάδα

Ο Ισπανός τον οποίο σέβονται άπαντες στην ομάδα ήθελε από την Κυριακή να μιλήσει στους συμπαίκτες τους σε μια προσπάθεια να αφυπνίσει τα αποδυτήρια με τα λόγια του, αλλά τελικά το έκανε χθες. Ο 31χρονος επιθετικός αποφάσισε να βγει μπροστά σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για το ποδοσφαιρικό τμήμα, να ορθώσει το ανάστημά του και να συμβουλεύσει τους αρκετούς νεαρούς σε ηλικία παίκτες, έχοντας απείρως περισσότερες παραστάσεις και μάλιστα από το Ισπανικό πρωτάθλημα. Ο Αγάνθο μίλησε μέσα από την καρδιά του λέγοντας χαρακτηριστικά στους συμπαίκτες του: «Αν και είμαι λίγο καιρό στην ομάδα, δεν μπόρεσα να κοιμηθώ το Σάββατο το βράδυ. Σας νιώθω οικογένειά μου και για αυτό ζήτησα από τους αρχηγούς να σας μιλήσω. Πρέπει να σοβαρευτούμε και να καταλάβουμε όλοι ότι ήμαστε σε δύσκολη θέση. Οφείλουμε να δουλέψουμε όλοι καλύτερα στις προπονήσεις, να έχουμε κοινό στόχο γιατί έχουμε ποιότητα και δεν δικαιούμαστε να ήμαστε σε αυτή τη θέση» είπε μεταξύ άλλων ο Ισπανός δίνοντας το σύνθημα εν όψει Πανθρακικού.

Εκτός από τον Αγκάνθο τον λόγο πήραν και οι δυο από τους τρεις αρχηγούς της ομάδας, οι πιο έμπειροι, Γρηγόρης Παπαζαχαρίας και Μάρκος Βελλίδης οι οποίοι ούτε λίγο ούτε πολύ ανέλαβαν την ευθύνη τονίζοντας ότι: «Αποδείχτηκε ότι δεν πρέπει να θεωρούμε κανένα παιχνίδι φέτος εύκολο. Όπως εμείς έχουμε φέρει την ομάδα στη θέση που βρίσκεται τώρα, εμείς οι ίδιοι οφείλουμε να την βγάλουμε από τη δύσκολη θέση».allaboutaris com

Δεν υπάρχουν σχόλια: