Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Πελεγκρίνο: «Σημαντικό ότι προκριθήκαμε»

Πελεγκρίνο: «Σημαντικό ότι προκριθήκαμε»
Την ικανοποίηση του για την πρόκριση που εξασφάλισε η Βαλένθια, μετά την ισοπαλία 1-1 με τη Μπάγερν Μονάχου για την 5η αγωνιστική του 6ου ομίλου του Champions League, εξέφρασε ο Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο. «Οι ποδοσφαιριστές μου τα έδωσαν όλα σε ένα παιχνίδι που απαιτούσε τη μέγιστη προσπάθεια» τόνισε ο προπονητής των «νυχτερίδων», που θεωρεί ότι η ομάδα του άξιζε να πάρει τη νίκη.

«Η αποβολή άλλαξε όλο το παιχνίδι. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και είναι κρίμα που δεν καταφέραμε στο τέλος να κερδίσουμε. Είδα στο γήπεδο μια πολύ ποιοτική ομάδα. Είχαμε την ευφυΐα να προσπαθούμε με διαφορετικούς τρόπους να διασπάσουμε την άμυνα της Μπάγερν. Έπαιζαν με τρεις επιθετικούς και είναι μια ομάδα που συνηθίζει να έχει την κατοχή της μπάλας. Πίστευα ότι θα ελέγξει το παιχνίδι, αλλά εμείς καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια και στο τέλος οι παίκτες μου ήταν πολύ κουρασμένοι» τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

«Οι φίλαθλοι ήθελαν από εμάς να τα δώσουμε όλα σε αυτό το παιχνίδι και αυτό κάναμε. Προφανώς και θα προσπαθήσουμε για τη νίκη στο τελευταίο παιχνίδι με αντίπαλο τη Λιλ, αλλά το σημαντικό τώρα είναι ότι εξασφαλίσαμε την πρόκριση και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Οι ποδοσφαιριστές μου τα έδωσαν όλα σε ένα παιχνίδι που απαιτούσε τη μέγιστη προσπάθεια απέναντι σε έναν αντίπαλο τέτοιας κλάσης».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: