Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Τα «γύρισε» ο Μοράτι!!

Τα «γύρισε» ο Μοράτι
Να διασκεδάσει τις εντυπώσεις προσπάθησε ο Μάσιμο Μοράτι, κάνοντας νέες δηλώσεις για το παιχνίδι της Κυριακής ανάμεσα στην Ίντερ και την Κάλιαρι. Ο Μοράτι αυτή τη φορά έπλεξε το εγκώμιο των αντιπάλων της ομάδας του, δίνοντας και μια συμβουλή στους δημοσιογράφους, οι οποίοι ενδιαφέρονται περισσότερο για τους διαιτητές και λιγότερο για την εμφάνιση των ομάδων, όπως είπε.

Μετά το τέλος του αγώνα της Ίντερ με την Κάλιαρι, ο Μάσιμο Μοράτι ήταν έξαλλος με το διαιτητή, ο οποίος αρνήθηκε καθαρό πέναλτι, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, στην ομάδα του, αλλοιώνοντας έτσι το αποτέλεσμα. Ο Μοράτι στις πρώτες του δηλώσεις δεν έκανε καμία αναφορά στην προσπάθεια των αντιπάλων του, αφήνοντας να εννοηθεί πως ο διαιτητής ευνόησε την Κάλιαρι.

Ο Μοράτι, προφανώς, όταν ηρέμησε, κατάλαβε πως ήταν άδικες οι δηλώσεις που αφορούσαν στην ομάδα της Σαρδηνίας. Για το λόγο αυτό προχώρησε σε νέες δηλώσεις, όπου εμφανίστηκε πιο μετριοπαθής. «Λάθη από την πλευρά των διαιτητών θα γίνονται πάντα. Το κακό είναι πως γίνονται κάθε Κυριακή και συνήθως σε βάρος συγκεκριμένων ομάδων. Αυτό που πρέπει να κάνουν, όμως, οι δημοσιογράφοι είναι να τονίζουν την γενικότερη εμφάνιση των ομάδων και λιγότερο ένα επεισόδιο», είπε ο Μοράτι.

Αναφέρεστε και στο παιχνίδι σας με την Κάλιαρι; «Σε αυτό αναφέρομαι. Την Κυριακή θεωρώ πως αντιμετωπίσαμε την καλύτερη ομάδα ως τώρα. Η Κάλιαρι μας δυσκόλεψε πολύ και είναι αλήθεια πως πήραμε ένα βαθμό που μέχρι το τέλος φαινόταν χαμένος. Θα έπρεπε οι εφημερίδες να ρίξουν περισσότερο βάρος στην εμφάνιση της Κάλιαρι και λιγότερο σε όσα έγιναν στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Από τη μεριά μου, δίνω συγχαρητήρια στους αντιπάλους μας», τόνισε, έστω και καθυστερημένα ο πρόεδρος της Ίντερ.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: