Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Δύο μήνες έξω ο Ντίας!!

Δύο μήνες έξω ο Ντίας
Θλάση δεύτερου βαθμού στον προσαγωγό του δεξιού του ποδιού υπέστη ο Αντρέ Ντίας, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσαν οι γιατροί της Λάτσιο. Ο Βραζιλιάνος, όμως, δεν είναι ο μόνος τραυματίας στην ομάδα του Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς, αφού και ο Κρίστιαν Μπρόκι ταλαιπωρείται από τραυματισμό στον αριστερό δικέφαλό του.

Η ισοπαλία 0-0 που απέσπασε η Λάτσιο από τη Γιουβέντους στο Τορίνο, είχε παράπλευρες απώλειες. Τόσο ο Αντρέ Ντίας, όσο και ο Κρίστιαν Μπρόκι επέστρεψαν τραυματίες στη Ρώμη και υποβλήθηκαν σε εξετάσεις για να εκτιμηθεί η κατάστασή τους.

Ο μεν Ντίας υπέστη θλάση δεύτερου βαθμού στον προσαγωγό του δεξιού του ποδιού. Αυτό σημαίνει πως θα απουσιάσει από κάθε δράση για περίπου δύο μήνες, με τους γιατρούς να υπολογίζουν την επιστροφή του μετά τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές.

Κάπως καλύτερη είναι η κατάσταση του Μπρόκι που ταλαιπωρείται από τραυματισμό στο δικέφαλο του αριστερού του ποδιού. Οι γιατροί συνέστησαν ήπια φαρμακευτική αγωγή και ξεκούραση και υπολογίζουν πως μετά από τρεις εβδομάδες ο επιθετικός θα είναι σε θέση να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους.

Αυτό σημαίνει πως ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς θα στερηθεί των υπηρεσιών δύο σημαντικών ποδοσφαιριστών, τόσο στα εναπομείναντα παιχνίδια για το Γιουρόπα Λιγκ, όσο και στο Καμπιονάτο, μέχρι τη διακοπή των Χριστουγέννων.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: