Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Έκπληξη στον πάγκο της Πεσκάρα!!

Έκπληξη στον πάγκο της Πεσκάρα
Ο Κριστιάνο Μπεργκόντι είναι, τελικά, ο αντικαταστάτης του Τζοβάνι Στρόπα στον πάγκο της Πεσκάρα. Αυτό ανακοίνωσε η διοίκηση της ομάδας, που έκανε γνωστό πως ο νέος τεχνικός θα παρουσιαστεί επίσημα το απόγευμα της Τρίτης. Ο Μπεργκόντι υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι.

Η παραίτηση του Τζοβάνι Στρόπα την περασμένη Κυριακή, δεν έδειξε να αιφνιδιάζει τη διοίκηση της Πεσκάρα, η οποία κινήθηκε γρήγορα και διαπραγματεύτηκε άμεσα με τους υποψήφιους αντικαταστάτες του. Οι υποψήφιοι ήταν περισσότεροι από δύο, με τον Φράνκο Κολόμπα να φαντάζει το φαβορί να αναλάβει τα ηνία της ομάδας. Τη Δευτέρα, μάλιστα, ο έμπειρος τεχνικός βρέθηκε στην πόλη και φάνηκε πως θα υπέγραφε με τους νεοφώτιστους. Κάτι που δεν έγινε, αφού δεν κατέστη δυνατόν να συμφωνήσουν στα οικονομικά.

Τελικά αυτός που θα προσπαθήσει να κρατήσει την ομάδα στη Serie A είναι ο Κριστιάνο Μπεργκόντι, ο οποίος συμφώνησε να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας που λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο 48χρονος τεχνικός είναι παλιός γνώριμος της Πεσκάρα, αφού από το 1984 ως το 1989 αγωνίστηκε ως ποδοσφαιριστής εκεί, ενώ πέρσι προπονούσε την ομάδα της Μόντενα.

Όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της Πεσκάρα, η παρουσίαση του Μπεργκόντι θα γίνει το απόγευμα της Τρίτης.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: